LG sai 2014. aasta Red Dot auhinnajagamisel tunnustusi oma kasutajaliideste eest

LG võitis selleaastasel Red Dot auhinnajagamisel üheksa disainikommunikatsiooni kategooria autasu. Nende hulgas tunnustati nende nutikat klahvistikku Smart Keyboard ja turvalist lukustusrakendust Knock Code. Parimatest parima ehk Best of the Best auhinna võitis LG G3 kasutajaliides. Lisaks tunnustasid Red Dot kohtunikud ka LG Smart+ teleritel kasutusel olevat operatsioonisüsteemi webOS, mis muudab vaatamiskogemuse sujuvaks ja lihtsaks.

LG G3 UX_Red Dot Award

Rahvusvaheliselt mainekas Red Dot Awards hindab kolme kategooriat – kommunikatsioonidisain, tootedisain ja disainikontseptsioon. Koos iF Design Award ja IDEA (International Design Excellence Award) auhinnajagamiste kõrval on Red Dot Awards üks kolmest olulisemast disainitööstuse konkursist. Ainuüksi kommunikatsioonidisaini kategoorias osales sel aastal 7096 kandidaati 49 riigist.

LG Smart Keyboard nutikat klahvistikku tutvustati esmakordselt LG G3 nutitelefonil. Smart Keyboard aitab vähendada kirjavigu kuni 75 protsendi ulatuses. Samuti jälgib rakendus kasutaja trükkimisharjumusi ning aimab ette sõnavalikuid, mis muudab trükkimise kiiremaks ja lihtsamaks.

Knock Code arendamise vajadus tulenes kasutajate tagasisidel, et olemasolevad nutitelefonide turvasüsteemid olid tülikad ja ajakulukad. Knock Code abil saavad kasutajad lukustada ja avada oma LG telefoni vaid oma valitud mustri koputamisega telefoni ekraanil. Knock Code lubab valida rohkem kui 80 000 koputuskombinatsiooni vahel, mis muudab telefoni kasutamise mitte ainult turvalisemaks vaid ka mugavamaks.

LG G3 kasutajakeskkond pakub intuitiivsemat ja nauditavamat kasutajakogemust. Täielikult uuendatud kasutajakeskkonnal on stiilne välimus, uus lihtne pastelsetes toonides soliidne disainikeel ning kasutatud on LG logole omaseid ümaraid motiive.

LG webOS TV_Red Dot Award

LG võitis kommunikatsioonidisaini kategoorias veel kuus auhinda, sealhulgas oma Smart+ nutiteleritele mõeldud webOS operatsioonisüsteemiga. webOS muudab nutitelerite kasutamise lihtsaks ning lubab kiirelt sisu vahel valida, olgu selleks siis televisioon, videolaenutus, nutiteleri rakendused või meediafailid välistelt seadmetelt. LG webOS’i abil on võimalik lihtsalt uut sisu otsida ning lihtsaks on tehtud ka nutiteleri algne seadistamine, mida abistab animeeritud tegelane BeanBird.