LG G3 kasutajakeskkond tuleb kasutusele ka kesk- ja algtaseme nutitelefonidel ja tahvelarvutitel

LG töötab selle nimel, et pakkuda samasugust kasutuskogemust kõikidel oma mobiilsete seadmete valiku toodetel, alates algtaseme kuni premium-toodeteni välja. LG alustab oma nutitelefoni G3 kasutajakeskkonna standardiseerimist ettevõtte kesk- ja algtaseme nutitelefonidele ning tahvelarvutitele, mida esitletakse aasta teises pooles.

LG G3 Premium UX Expansion

Alates LG G3 tutvustamisest maikuus, on selle kasutajakeskkonna kasutajasõbralikud funktsioonid hästi vastu võetud nii kasutajate kui ka tööstuse ekspertide poolt. 2014. aasta Red Dot kommunikatsioonidisaini auhinnajagamisel tunnustati LG G3 oma intuitiivse kasutajakeskkonna eest parimatest parima tiitliga „Best of the Best“.

LG G3 UX_Red Dot Award

Lihtsustatud kaamera, mis näitab vaid enimkasutatavaid menüüpunkte, on üks kasutajakeskkonna funktsioon, mis kõikidel LG nutitelefonidel ühtlustatakse. Peamistest kaamerarakendustest tuleb kasutusele Touch & Shoot, mis pildistab vaid ühe ekraanilevajutusega fookuse valimisel. Gesture Shot muudab selfie’de tegemise lihtsaks ja lõbusaks. Kaamera ees käe rusikasse surumise viibutus käivitab kolmesekundilise taimeri, misjärel teeb kaamera kasutajast ilusa ja selge selfie. Clean View ekraan pakub lihtsat ja selget kasutajakeskkonda, eemaldades kõik kaameramenüü ikoonid ekraanilt.

Lisaks standardiseeritakse Smart Keyboard nutikas klaviatuur, mis vähendab kirjavigu kuni 75 protsenti, jälgides ja analüüsides kasutaja trükkimisharjumusi ning aimates sõnu ette. Klaviatuuri suurust saab vastavalt kasutaja pöidlasuurusele muuta. Soovitatud sõnad saab sisestada üles suunatud pöidlaliigutusega. Igale klahvile saab kasutaja ise lisada enam kasutatud sümbolid, et kiirendada trükkimist. Tühiku klahvi all hoides ning pöialt paremale või vasakule libistades saab kursorit vastavalt liigutada, et teksti kiiremini toimetada.