LG uusim kodukinosüsteem muudab elutoa privaatkinoks

LG teatas täna, et nende uusim kodukinosüsteem on loodud muutma tavalised elutoad justkui privaatkinodeks. LG BH9540TW kodukinosüsteemil on 9.1 kanalit, 1460W aramiidkiust kõlarid, nutiteleri võimalused ja peaaegu Ultra HD-ni ülesskaleerimise võimekus.

LG Home Theater BH9540TW

LG uusim kodukinosüsteem lubab kasutajatel nautida kinoelamusi nende endi elutoas. 9.1 kanaliline süsteem toodab kuni 1460 watti võimsust, täiendades filme, telesaateid ja muusikat suurepärase helikvaliteediga. Süsteem jagab heli erinevatesse suundadesse, selle bassikõlar toodab sügavaid ja rikkaid bassinoote ning neli pikka kõlarit, mis suunavad heli ette ja üles, pakuvad publikule väga head helikvaliteeti. Lisaks aitab vaatajate elamusele kaasa ka LG 3D Surround protsessor.

Mudeli BH9540TW kõlari koonustel on õhuke aramiidkiust tehtud membraan. See materjal on vastupidavam nii pinguldamisele kui ka kuumusele, ennetades kõlarite kaardumist või katki minekut, samal ajal vähendades helimüra ning tõstes heli täpsust. Aramiidkiust koonused aitavad LG kodukinosüsteemil luua laiaulatuslikke sagedusi.

LG Home Theater

Mudel BH9540TW kasutab LG nutiteleritele mõeldud platvormi, mis annab kasutajatele ligipääsu suurele valikule parimatele striimimisteenustele ja rakendustele. Kodukinosüsteem pakub mitmeid ühilduvusvõimalusi, sealhulgas WiFi Direct, Bluetooth ja Miracast. LG Private Sound Mode 2.0 on hea lahendus nautimaks teleka vaatamist ilma teisi pereliikmeid segamata. See mugav funktsioon lubab kasutajatel striimida heli nende nutitelefonidesse, et nad saaksid seda kuulata privaatselt läbi oma kõrvaklappide.

Uusima trendina kodumeelelahutuses sisaldab LG BH9540TW ülesskaleerimise mootorit, mille abil on võimalik muuta vaadatav sisu teravaks peaaegu Ultra HD resolusiooniga kvaliteediga sisuks, mis sobib ka 4K teleritele.