LG esitleb IFA 2014 tehnoloogiamessil maailma esimest 21:9 nõgusat IPS monitori

LG tutvustab Berliinis toimuval IFA 2014 tehnoloogiamessil oma uusi monitore, sealhulgas ka IPS 21:9 kuvasuhtega nõgusat UltraWide monitori (mudel 34UC97). Maailma esimene monitor, millel on nõgus 21:9 kuvasuhtega 34-tolline IPS ekraan pakub kõrget pildikvaliteeti ja mitmeid mugavaid ühenduvusvõimalusi. IFA-l tutvustatakse ka LG Digital Cinema 4K Monitori (mudel 31MU97) ja võimalusterohket mängurimonitori Gaming Monitor (mudel 24GM77).

Curved-Ultrawide-Monitor1

LG monitoride lipulaev IPS 21:9 nõgus UltraWide Monitor sobib nii professionaalsetele kasutajatele kui ka kodukino entusiastidele. Eriti laia monitori abil saab ekraanil läbi viia rohkem tegevusi vähema aja jooksul ning 21:9 kuvasuhtega nõgus ekraan annab veelgi parema vaatamiskogemuse. Quad HD resolutsiooniga ja 3440×1440 piksliga ekraan annab fotograafidele ja filmitegijatele sellise vajaliku detailsuse ja täpsuse, nagu nende töö nõuab. LG mudel  34UC97 sobib nii PC kui Mac’i arvutitele ning toetab Thunderbolt 2 ülikiiret andmevahetust, mis on neli korda kiirem kui USB 3.0. Monitor lubab ka pärgühendust teiste seadetega. Monitoril on MAXX AUDIO ja 7W stereo kõlarispsteem, mis tagab helivõimsuse kõikidel sagedustel.

Lisaks maailma esimesele 21:9 nõgusale UltraWide monitorile esitleb LG IFA’l esimest korda ka oma Digital Cinema 4K Monitori. LG Digital Cinema 4K Monitor vastab Digital Cinema Initiative 4K resolutsiooniga ekraanide standardile, mahutades 4096×2160 pikslit 31-tollisele ekraanile ehk tagades sama resolutsiooni nagu neljal Full HD monitoril. Mudel 31MU97 võimaldab filmitegijatel ekraanilt vaadata 4K originaalsisu nii, nagu seda peabki nägema. Monitoril on LG IPS 4K ekraan, mis suudab toota 99 protsendilist Adobe RGB värviruumi, sobides hästi filmiprofessionaalidele kui ka neile, kes töötavad fotograafia- või disainialal. Digital Cinema 4K Monitoril on ekraani kalibreerimine valmidus ning Dual Color Space, LG eksklusiivne True Color Pro kalibreerimise tarkvara.

Curved Ultrawide Monitor2

Mängurid saavad rõõmustada eelkõige LG uut mängurite monitori Gaming Monitor 24GM77, mis on spetsiaalselt loodud eriti just uusimate tulistamismängude kiireloomulise liikumisega hakkama saama. 144Hz värskenduskiirus tagab, et isegi kõige tihedama liikumisega action-stseen on sujuv ja ilma vilkumiseta. LG Dynamic Action Sync (DAS) Mode vähendab viivitusi ning lubab mängijal reageerida ekraanil toimuvale kiiremini. Muuhulgas on monitoril ka musta värvi stabilisaator Black Stabilizer, et tagada läbiv must värv erinevate stseenide vahel ning Game Mode, mis pakub kolme optimeeritud seadistust, mida saab monitoril asuva hotkey nupuga sisse lülitada või uusi seadistusi luua. Motion 240, mis on loodud spetsiaalselt Gameing Monitorile aitab vähem kui 1ms reageerimisajaga vähendada liikumisest tekkivat hägustumist.

„Paljud inimesed veedavad rohkem aega arvutimonitoride taga kui teleri ees, kuid siiski ei tule suured tööstused monitoride arendamise innovatsiooniga nii kiiresti kaasa, kui telerite innovatsiooniga,“ ütles Hyoung-sei Park, LG Electronics’ Home Entertainment Company IT Business divisjoni juht. „LG tegeleb monitoride uuendamisega sama aktiivselt nagu teleritehnoloogia innovatsiooniga. Seetõttu oleme uhked, et saame IFA-l tutvustada maailma esimest 21:9 nõgusat UltraWide monitori nõgusa IPS ekraaniga, mis pakub 178-kraadise vaatenurga ning parima vaatamiskogemuse.“