LG OLED teler sai kolmandat aastat järjest EISA autasu

LG teatas, et ettevõtte neli toodet – 4K OLED teler, Smart+ teler, SoundPlate ja lipulaev LG G3 nutitelefon, said tunnustuse Euroopa pildindus- ja helindusühingu EISA 2014-2015 auhinnajagamisel. LG on ainus ettevõte, mis on pälvinud oma OLED telerite tehnoloogiaga EISA autasu kolm aastat järjest.

LG OLED TV_EISA Award 2014-2015

LG 77-tolline OLED teler (mudel 77EC980V), EISA Euroopa kõrgeklassiliste telerite 2014-2015 võitja, on esimene teler, mis ühendab 4K resolutsiooni WRGB tehnoloogiat kasutava kaasaegse OLED ekraaniga. See uusima ekraanitehnoloogia kombinatsioon tagab terava ja detailse pildi ning sügava kontrastsuse. Ergonoomiliselt nõgus 4K OLED teleri ekraan pakub ülevaatlikku vaatamiskogemust ja laia vaatenurka. Tänu LG Tru 4K Engine Pro tehnoloogiale suudab 77EG970V ülesskaleerida madalama resolutsiooniga sisu kuni Ultra HD pildikvaliteedini.

Euroopa nutitelerite 2014-2015 võitja LG 55-tolline Smart+ teler (mudel 55LB870V) pakub teravat ja selget Full HD pilti täpsete värvide, sügava kontrasti ja laia vaatenurgaga. Koos webOS platvormiga on 55LB870V teleri kasutamine lihtsam ja intuitiivsem. Kinoekraani meenutaval teleril on üliõhuke raam, tänu millele saavad vaatajad tunda ennast teleris toimuvale lähemal.

LG G3_EISA Award 2014-2015

EISA Euroopa HT Soundbase 2014-2015 autasu anti LG SoundPlate helisüsteemile (mudel LAB540). Õhuke SoundPlate, mis pakub täielikku kodust meelelahutuslahendust, mahub mugavalt teleri alla. Lisaks 4.1 kanalile ja 320W kodukino helisüsteemile, mis sisaldab ka juhtmevaba bassikõlarit, pakub LAB540 sisseehitatud 3D Blu-ray mängijat ja nutiteleri funktsionaalsusi. SoundPlate toetab Bluetooth ühendust, lubades kasutajatel mängida audiofaile ka välistelt seadmetelt.

Kõrgelt tunnustatud LG G3 sai samuti sel aastal EISA auhinna, pälvides Euroopa kõrgklassi nutitelefonide auhinna. LG G3 loodi toetudes suurel määral kasutaja tagasisidele ning uuele filosoofiale, „Lihtne on uus nutikas“. G3 nutitelefoni Quad HD ekraan ja 13MP OIS+ laseriga autofookusega kaamera on kujundatud tabama momente kiirelt ja lihtsalt. LG G3 sisaldab selliseid uuenduslikke rakendusi nagu Smart Keyboard, Smart Notice ja Knock Code.

EISA on 20-st Euroopa riigist pärit 50-e liikmesväljaande ühendus, mis on pühendunud uusimate helindus- ja pildindustehnoloogiate kajastamisele. Igal aastal korraldatav EISA Awards auhinnajagamine tunnustab parimaid heli- ja videotooteid kuues erinevas kategoorias: audio, video, kodukino, fotograafia, autoelektroonika ja mobiised seadmed. Autasud antakse uutele toodetele, mis esindavad parimat kombinatsiooni kaasaegsest tehnoloogiast, funktsioonidest, disainist, ergonoomikast ja hinna-kvaliteedi suhtest.