LG TUTVUSTAB MÄNGU QUICKCIRCLE KORPUSELE

LG tutvustas esimest mängu, mis on spetsiaalselt arendatud nende aknaga LG G3 korpusele QuickCircle. Lisaks kella vaatamisele, helistamisele ja pildistamisele, saavad LG G3 omanikud läbi Quick Circle korpuse ümmarguse akna mängida nüüd ka  tasuta mängu Puppy Pop.

Puppy Pop Game for LG QuickCircle Case 1Puppy Pop on mäng, mis on arendatud spetsiaalselt QuickCircle korpusega G3 telefonidele ning seda on võimalik mängida korpuse kaant avamata. Mängijad koguvad punkte märgistades reas olevad kolm identset kutsikat ning eemaldades ekraanilt neid võimalikult palju enne ettenähtud aja lõppemist. Mängija saab tulemusi jagada ka sotsiaalmeedia kanalites.

Puppy Pop Game for LG QuickCircle Case 2

Puppy Pop on üks näide LG QCircle tarkvara arenduspaketi (SDK) mitmekülgsusest ja paindlikkusest. Pakett on saadaval kõikidele QuickCircle korpuse rakenduste arendajatele veebilehel developer.lge.com.

Puppy Pop mängu saab tasuta alla laadida Google Play poest (play.google.com) ja LG SmartWorld keskkonnast (www.lgworld.com) alates 23. juulist.