Kauaoodatud LG G3 Eestis juuli keskpaigast

 LG teatas, et kauaoodatud G3 nutitelefon saabub Eestis müügile juulikuu keskpaigas. G3 on LG ulatuslike tarbijauuringute ja tootearenduste tulemus ja tegemist on LG kõigi aegade ambitsioonikaima tootega.

LG G3 White

G3 Quad HD ekraan on aastatepikkuse ekraanitehnoloogia arenduste tulemus. 538ppi pikslitihedusega ekraan toodab teiste nutitelefonidega võrreldes teravamat ja selgemat pilti. LG varustas G3 3,000mAh eemaldatava akuga ning uute optimeerimistegnoloogiatega, et suurendada aku tõhusust. Akus sisalduva metalli asendamisel grafiidiga suutsid LG insenerid pikendada G3 aku eluiga.
LG G3
G3 13MP OIS+ kaamera kasutab esmakordselt nutitelefonide tööstuses laseriga autofookust, mis aitab pildistada ka vähese valgusega, mõõtes objekti ja kaamera vahelist distantsi laserkiirega. LG muutis pildistamise ka kiiremaks. Selle asemel, et esmalt ekraanil koputades fookus valida ning seejärel pildistamisnuppu vajutada, pildistab G3 nii pea, kui fookuses olev objekt on ekraanil välja valitud. G3 2,1MP eesmine kaamera sisaldab suuremat pildisensorit ning ava, mis laseb läbi rohkem valgust ning muudab pildid paremaks.
LG G3
LG G3 kasutajakeskkond sisaldab nutikat klahvistikku Smart Keyboard, mis jälgib ja analüüsib kasutaja trükkimisharjumusi, vähendades vigade arvu kuni 75%. Teavitusfunktsioon Smart Notice annab soovitusi nutitelefoni kasutamiseks. Smart Notice küsib, kas kasutaja soovib tagasi helistada, kui mõni kõne on jäänud vastamata. Turvalisusfuntsiooni Smart Security aga pakub mitmeid erinevaid turvalahendusi, nagu näiteks koputusega ekraani avamise rakendus Knock Code, Content Lock, mis hoiab isikliku sisu peidetuna teiste kasutajate eest ning Kill Switch, mis võimaldab telefoni varguse korral koheselt lukustada ning kaitsta isiklikku infot.

LG G3

LG G3 põhiomadused:

 

 • Kiibistik: Qualcomm Snapdragon™ 801 (kuni 2.5GHz Quad-Core)
 • Ekraan: 5.5-inch Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)
 • Mälu: 16/32MB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / microSD kaardipesa (128GB max)
 • Kaamera: Tagumine 13.0MP , OIS+ and Laser Autofookusega / Eesmine 2.1MP
 • Aku: 3,000mAh (eemaldatav)
 • Operatsioonisüsteem: Android 4.4.2 KitKat
 • Suurus: 146.3 x 74.6 x 8.9mm
 • Kaal: 149g
 • Võrk: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
 • Ühenduvus: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,
 • SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0
 • Värvid: must, valge, kuldne.
 • Muu: Smart Keyboard, Smart Notice, Knock CodeTM , Guest Mode, jne.
 • keijo

  mälu ainult 16/32 mb ???

 • KK

  palju hind võib tulla?

 • KK

  jap kirjaviga :) tegelt Gb

 • LioKlio

  А где в Таллинне можно купить 3Gb/32Gb? ну или хотя бы заказать. Я хочу цвет Gold.

 • Kahjuks 32 GB mudel ei ole hetkel Eestis saadaval.