LG tutvustab nutikaid lahendusi autodele

LG on Open Automotive Alliance (OAA) uusim liige, ühinedes selliste autotootjate ja tehnoloogiaettevõtetega nagu Google, General Motors, Hyundai, Honda ja NVIDIA. Liit keskendub alates 2012. aastast sellele, et tutvustada ning arendada erinevaid Androidi platvormi rakendusi autodele.

LG logo

LG esitles San Fransiscos toimunud Google I/O 2014 konverentsil uusimaid audio-, visuaali- ja navigatsioonisüsteeme autodele. LG uusimaid süsteeme oodatakse turule 2015. aastal ning need võimaldavad kasutajatel üheainsa kaabli abil Google’i autosisese platvormi kaudu ühenduda mobiiltelefoniga ja selle sisu ning funktsioonidega. Näiteks saavad kasutajad vaadata ja juhtida oma lemmik navigatsioonirakendusi, helistada või saata sõnumeid autosisese ekraani kaudu.

Autodele mõeldud rakenduste turg kasvab prognooside kohaselt 2018. aastaks 60 miljoni ühikuni[1] ning LG juhtivad mobiiliseadmed ja autosisesed meelelahutusvõimalused mängivad selles olulist rolli. LG on ühtlasi populaarseima ühenduvuslahenduse 4G LTE liider.

“LG’l kui tipptehnoloogia ettevõttel on võimekus autode ühenduvusse märkimisväärselt panustada,” ütles Jong-rak Lim, LG Electronics In-vehicle Infotainment Development osakonna asepresident. “LG eesmärk on OAA partneritega koostööd edendada ning tuua tarbijani uusi lahendusi nii pea kui võimalik.”


[1] Turuuuring, 2013. aasta oktoobri raport autodele mõeldud rakenduste kohta – lisatud prognoosid kuni 2018. aastani