LG tutvustab esimest Android Wear operatsioonisüsteemiga toodet

LG tutvustas täna kauaoodatud G Watch nutikella, mis on varustatud Google’i uue Android Wear™ operatsioonisüsteemiga. Minimalistliku disaini ja nuppudeta G Watch ühendub ka teiste Androidi seadmetega ning võimaldab kiiret ja lihtsat ligipääsu kasulikule infole.

LG G Watch

“LG on üks esimesi Android Wear süsteemiga seadme turuletoojaid. Soovisime pakkuda toodet, mida oleks eeskätt lihtne kasutada,“ ütles dr Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht. “Me soovisime toodet, mille tundmaõppimine oleks lihtne ja niivõrd intuitiivne, et kasutajatel tuleks erinevatest funktsioonidest arusaamine justkui iseenesest. See on põhiline, milles LG G Watch seisneb.”

“Android Wear süsteemiga kellade eesmärk on võimaldada vajaminevat infot ja soovitusi täpselt siis, kui neid vaja läheb,” sõnas Google’i juhtiv asepresident Sundar Pichai. “Koostöö LG’ga ja G Watch nutikella lansseerimine on olnud suurepärane – eeskätt tänu selle lihtsale ja käepärasele disainile nii seesmiselt kui ka välimuselt.”

LG G Watch

LG G Watch on varustatud võimsa Qualcomm® Snapdragon™ 400 1.2GHz protsessoriga. Toote 1.65-tolline IPS ekraan võimaldab elutruid värve ning kiiret ligipääsu olulisele infole. Always-On ekraan näitab kellaaega igal hetkel ja kuvab Bluetoothi ühenduse abil nii sõnumeid kui ka sissetulevaid kõnesid. Kella kaudu saab juhtida ka nutitelefoni muusikavalikut, seejuures puudub vajadus telefoni taskust või kotist välja võtta.

LG G Watch nutikella ning Android Wear süsteemi iseloomustab lihtsus, mis pakub vajamineval hetkel vajalikku infot. Nutikell on varustatud ka häältuvastussüsteemiga, mis muudab kasutajakogemuse veelgi mugavamaks. LG’l oli vabadus disainida ilma nuppudeta seade ja nii saavadki kasutajad saata sõnumeid ja otsida infot lausudes üksnes “Ok Google”.

LG G Watch

G Watch kombineerib vormi ja funktsionaalsuse, pakkudes minimalistlikku disaini ja intuitiivset kasutajaliidest. Kaitseaste IP67 viitab aga sellele, et toode on nii tolmu- kui veekindel, pakkudes kaitset 1-meetri sügavuses vees kuni 30 minutit. G Watch värvivalikuteks on titaan-must ja valge kuld ning selle ehituses on kasutatud roostevaba terast. Toote käepael on aga tehtud silikoonist. Kasutajad saavad soovi korral G Watch käekellale valida mistahes 22mm kellarihma.

LG G Watch Black

G Watch on Google Play vahendusel kättesaadav alates 25. juunist 12 riigis, sealhulgas USA, Kanada, Inglismaa, Prantsusmaa, Saksamaa, Hispaania, Lõuna-Korea ja Jaapan. G Watch on peatselt kättesaadav ka edasimüüjate vahendusel 27 eri riigis, muuhulgas Brasiilias, Mehhikos, Uus-Meremaal ja Venemaal. Täiendavad detailid tehakse teatavaks toote turulejõudmisega samaaegselt.

LG G Watch White Spetsifikatsioonid:

 • Ÿ  Kiibistik: Qualcomm 1.2 GHz Snapdragon 400
 • Ÿ  Ekraan: 1.65-tolline LCD IPS (280 x 280)
 • Ÿ  Mälu: 4GB eMMC / 512MB RAM
 • Ÿ  Aku: 400mAh
 • Ÿ  Operatsioonisüsteem: Android Wear
 • (sobiv nutitelefonidele, mis kasutavad Android 4.3 või uuemat operatsioonisüsteemi)
 • Ÿ  Suurus: 37.9 x 46.5 x 9.95 mm
 • Ÿ  Kaal: 63 gr
 • Ÿ  Ühenduvus: Bluetooth 4.0
 • Ÿ  Andurid: 9-Axis (güroskoop / kiirendusmõõtur / kompass)
 • Ÿ  Värv: Valge kuld/ titaan-must
 • Ÿ  Muu: Tolmu- ja veekindel (IP67)