LG Display esitleb uue põlvkonna ekraane

Maailma juhtiv ekraanitehnoloogiate arendaja LG Display esitleb San Diegos 3.-5. juunil toimuval ekraanitehnoloogiate tippüritusel uusi OLED ekraane.

Ettevõte tutvustab kumeraid Ultra HD OLED ja LCD telerite ekraane. Esitletakse ka HD IT ja mobiilsete ekraanide tooteid. Lisaks on näitusel Ultra HD kumerad OLED TV ekraanid mõõtudega 55-, 65- ja 77-tolli, mis pakuvad head pildikvaliteeti.

LG Ultra Vision TV Line-Up

Samuti on seal IPS tehnoloogial põhinevad 65- ja 105- tollised Ultra HD kumerad LCD TV ekraanid. Ekraani külje pealt vaadates aitab IPS tehnoloogia värvi moondamata saavutada laiemaid vaatenurki. LG Display kumerad Ultra HV TV ekraanid on varustatud FPR 3D tehnoloogiaga, mis pakub võrreldes Full HD-ga neli korda teravamt 3D kvaliteeti. Kumeram ekraan aga võimaldab vaatajatel nautida tõelist kinoelamust.

Esitlemisele tuleb ka 2,560×1,440 piksliga LG Display Quad HD ekraan, mis võimaldab teravat pildikvaliteeti. Lisaks on väljapanekul ka 34-tolline WQHD monitor ja 13,3-tolline sülearvuti Quad HD kuvar .

LG 77 inch Curved Ultra HD TV

LG Display toob esimest korda avalikkuse ette maailma suurima 98-tollise Ultra HD LCD interaktiivse tahvli. Ultra HD LCD ekraan näitab pilti kaheksa korda teravamalt kui HD projektorilaadne tahvel. Seetõttu on võimalik ekraanil olevat sisu ka päevavalguses hästi näha. Laiem ekraan võimaldab pilti moondamata nähtavust kogu ruumi ulatuses suurendada.

LD Display esitleb innovaatilist 47-tollist läbipaistvat ekraani, videoseina ning 47-tollist väliekraani. Uus ekraan on olemasolevate toodetega võrreldes kolm korda läbipaistvam ning koosneb neljast 3.5 mm-paksusest 55-tollisest ekraanist.

Kogu ürituse jooksul teeb LG Display 14 ettekannet, millest võtab osa rohkem kui 6 000 valdkonna juhtivat inimest, nende seas tippjuhid, akadeemikud ning teadurid.