LG Display 5.5-tolline Quad HD LCD ekraan nutitelefonidele pälvis NEMKO tunnustuse

LG Display teatas, et ettevõtte 5.5-tolline Quad HD (QHD) AH-PS LCD ekraan nutitelefonidele pälvis Norra testimisorganisatsiooni NEMKO katsete tulemusena QHD ekraani sertifikaadi. Tunnustus pälviti vahetult enne seda, kui Quad HD LCD ekraani esitletakse LG uue nutitelefonide lipulaeva ehituses.

LG Display

Sertifitseeritud 5.5-tollisel Quad AH-PS LCD ekraanil on 2560 x 1440 pikslit, HD ekraanidega võrreldes neli ja FullHD ekraanidega võrreldes 1.8 korda võimsam resolutsioon. Ekraan vastab 100% RGB värviesituse standarditele. Kõigest 1.2 mm paksune ekraan võimaldab aga esmaklassilist kvaliteeti.

LG Display

Tänu täiustatud läbitungimise ulatusele on ekraanil Full HD ekraaniga võrreldes sama ereduse tase. Quad HD ekraan toodab tavaekraanidega võrreldes teravamaid värve ja paremat kontrastsust tänu suuremale hulgale pikselitele. See aga võimaldab Blu-ray formaadis videote ja piltide elutruud kvaliteeti. Ekraan säilitab tähtede ja visuaalide loetavuse ka nende suurendamise korral.

LG Display

“See toode võimaldab nutitelefonide ekraanide kõrgeimaid kvaliteete, milleks on kõrge resolutsioon ja õhuke disain. Ma usun, et tarbijad saavad tänu sellele ekraanile väga elutruude elamuste osaliseks, “ ütles LG Display IT- ja mobiiliarenduse asepresident Byung-koo Kim. “LG Display jätkab kõrge resolutsiooniga nutitelefonide ekraanide turul juhtrolli hoidmist.”

DisplaySearch sõnul küündib LTPS ekraanide turg tänavu 780 miljoni ja tuleval aastal 940 miljoni ühikuni. Need tooted tagavad konkurentsieelise premium toodete kategoorias, kus suurus, kõrge resolutsioon ja energiasäästlikkuks on võtmeteguriteks.