LG laiendab tahvelarvutite valikut uute G Padi mudelitega

LG lisab oma G Padide seeriasse kolm uut tahvelarvutit, et pakkuda kasutajatele rohkem valikuvõimalusi. Uusi G Pad’e – G Pad 7.0, G Pad 8.0 ja G Pad 10.1 – tutvustatakse ühel Euroopa suurimal IT ja tehnoloogiamessil MedPI, mis toimub 13.-16. mail Monacos. LG laienenud tahvelarvutite valik, mis sisaldab ka populaarset G Pad 8.3-e, suurendab oluliselt LG tahvelarvutite turuosa.

LG G Pad series

„Kliendid räägivad, et soovivad tahvelarvuteid, millel on sobiva suurusega ekraan, kuid mis samas on ka mugavalt kaasaskantavad, „ ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Dr. Jong-seok Park. „Erinevalt nutitelefonidest ei sobi kõigile tahvelarvutite kasutajatele sama suurusega ekraan. Seega kujundasime G Padide seeria laiemale kasutajaskonnale: nii neile, kellele on oluline kaasaskantavus kui ka neile, kes soovivad võimalikult head multimeedia kogemust. G Pad pakub mõlemat.“

Uued G Pad’id:

  • G Pad 7.0: LG väikseim tahvel, mahub ühte kätte ning pakub nii kaasaskantavust kui ka võimsust.
  • G Pad 8.0: 8-tollise ehk keskmise suurusega ekraaniga tahvelarvuti pakub multimeedia kogemust ning võimaldab sujuvalt mitme rakendusega korraga tegeleda.
  • G Pad 10.1: Suurima ekraani ja akuga LG 10,1-tolline tahvelarvuti pakub meelelahutust pikkadeks tundideks.

LG G Pad series

Uusimad G Padi tahvelarvutid sisaldavad ka LG patendeeritud rakendusi, nagu näiteks Qpair 2.0 ning Knock Code. Esmakordselt G Pad 8.3 tahvlil tutvustatud Qpair’i uuendatud versioon pakub kasutajatele võimalust ühendada Bluetoothi abil tahvel oma Android-nutitelefoniga, et saada kõneteateid ning sõnumeid ning neile ka otse G Padist vastata. Knock Code rakendus lubab kasutajatel oma seadmeid sisse lülitada ja lahti lukustada kindla mustri koputamisega ekraanil. Knock Code on mugav turvalahendus, mille abil saab seadme lukust lahti, koputades ekraanil kahest kuni kaheksast koputusest koosnevat kombinatsiooni, 80 000-st võimalikust kombinatsioonist.

LG G Pad tahvelarvutite täpsemad omadused ning saadavus selguvad lähinädalate jooksul.