LG tutvustab uut F70 nutitelefoni ja laiendab oma globaalset LTE võrku

LG jätkab 4G LTE mobiilside võrgus oma positsiooni tugevdamist tuues turule uue nutitelefoni F70. F-Series nutitelefone esitleti esmakordselt 2014. aasta Mobile World Congressil. F70 telefoni tutvustatakse Euroopa LTE klientidele mai alguses, millele järgneb turuletulek Aasias ja Ameerikas. Eestis peaks telefon müügile jõudma mai lõpus.

F70_Black

Koos 1,2 GHz Quad-Core protsessori, kiire 4G ühenduse ning  kasutajasõbraliku Android 4.4 KitKat operatsioonisüsteemiga viib F70 nutitelefon LTE kogemuse täiesti uuele tasemele. Telefoni 4.5-tolline ekraan kompaktses ja sihvakas keres annab edasi elulist pilti ning mahub mugavalt pihku. F70-l on 2,440mAh aku, mis kestab terve tööpäeva.

F70 nutitelefonil on olemas LG uusimate rakenduste täielik pakett, sealhulgas G-seeriast tuttav Knock Code. Knock Code on turvalahendus, mille abil saab telefoni lukust lahti, koputades telefoni ekraanil kahest kuni kaheksast koputusest koosnevat kombinatsiooni, 80 000-st võimalikust kombinatsioonist.  Koputus töötab ekraani kõikidel osadel, seega on telefoni lihtne ja mugav avada ka ühe käega.

F70_White

Olemas on rakendus Plug & Pop, mis soovitab enam kasutatud valikuid ja seotud funktsioone, kui telefoniga ühendatakse kõrvaklapid või USB juhe. Guest Mode rakendus lubab kasutajatel hoida oma isiklikku sisu privaatsena ka siis, kui telefoni pereliikmete või sõpradega jagatakse. LG Quick Window kaitsekorpus pakub mugavust ja kaitset, lubades kasutajatel näha telefoniekraanil selliseid kindlaid funktsioone negu näiteks aeg, muusika ja sõnumid, ilma korpuse kaant avamata.

LG F70 põhiomadused:

 • Kiibistik: Qualcomm SnapdragonTM 400 (1.2 GHz Quad-Core)
 • Ekraan: 4.5-tolli IPS (800 x 480)
 • Mälu: 1GB RAM / 4GB/8GB eMMC (olenevalt turust) / microSD kaardipesa
 • Kaamera: tagumine 5.0MP / eesmine VGA (640 x 480)
 • Aku: 2,440mAh (eemaldatav)
 • Operatsioonisüsteem: Android 4.4 KitKat
 • Suuris: 127.5 x 66.4 x 9.9mm
 • Kaal: 129.6g
 • Mobiilside võrk: LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
 • Ühenduvus: Bluetooth 4.0 / WiFi (802.11 b/g/n) / A-GPS / NFC (LTE only)
 • Muu: Knock CodeTM , Plug & Plop, Guest Mode