LG Inverter Linear kompressoriga külmik pälvis tööstuse tunnustuse

Elektrilise, elektrooniliste ja IT ettevõtete ühing Association for Electrical, Electronic and Information Technologies (VDE) tunnustas LG Inverter Linear kompressoriga külmikuid nende energiasäästlikkuse ja vaikse töötamise eest. VDE on üks Euroopa suurimaid ja austatumaid teadus- ja tehnoloogiaühinguid, mille 500 kõrgelt kvalifitseeritud töötajat teevad igal aastal ligi 100 000 testi nii kohalike kui ka rahvusvaheliste tootjate tehnikatoodetele.

REFRIGERATOR_WITH_INVERTER_LINEAR_COMPRESSOR_500

VDE poolt korraldatud testides tõestasid LG Inverter Linear kompressoritehnoloogiaga külmikud, et on ligi 32 protsenti energiasäästlikumad kui tavalised kolviga kompressoritega külmikud, vähendades seega oluliselt ka kasutajate elektriarvet. VDE märkis ka, et LG külmikud töötavad ligi 25 protsenti vaiksemalt1 kui tavalised külmikud. Inverter Linear kompressoriga külmiku eest mõõtes tekitas see vaid 22dB müra, mis on võrdne vaikse magamistoa müratasemega.

Tänu Inverter Linear kompressori unikaalsele disainile saavad kasutajad nautida müravaba ning energiasäästlikumat külmiku kasutamist. LG täiustatud kompressor tagab väiksema sisemise hõõrdumise tulemusena suurema töökindluse ja vastupidavuse, samuti väiksema energiavajaduse ja mürataseme.

1VDE testi põhjal, mis võrdles energiatarbimist ja mürataset LG mudelidel GBB530NSCXE (Inverter Linear kompressoriga) ja GBB530NSQWB (tavalise kompressoriga).