LG 34-tolline 21:9 UltraWide monitor pälvis TIPA tunnustuse

LG 21:9 UltraWide monitor (mudel 34UM95) pälvis Technical Image Press Association (TIPA) poolt Best Photo Monitor tunnustuse. 34-tolline 21:9 kuvasuhtega mudel pakub suurepärast UltraWide QHD resolutsiooni (3440 x 1440) ja kvaliteetseid värvijuhtimise ning ühenduvuse funktsioone (muuhulgas Thunderbolt™ 2). LG Ultra HD TV (UB980 seeria) pälvis samuti TIPA tunnutuse, võites Best Photo TV auhinna.

LG 34_2

Multimeedia ja graafika spetsialistid oskavad 34UM95 monitori pildi selgust, värvitäpsust ja produktiivsust kindlasti kõrgelt hinnata. Nagu öeldud, toetab LG monitor ka erinevaid ühenduvuse funktsioone. Näiteks Thunderbolt™ 2 tagab kiirema ülekande ja suurte pildi- ja videofailidega töötamise produktiivsuse.

UltraWide monitor suudab väljendada enam kui 99% sRGB värvivalikust ja on varustatud LG True Color Finder süsteemiga. Nii pildid kui ka videod, mida kuvatakse 34UM95 monitorile, on esmaklassilise värvikvaliteediga ning selged. LG 4-Screen Split süsteem lihtsustab aga multitegumtööd. 34UM95 monitoril on ka Mac Pro tugi.

LG 34_1

TIPA Best Photo TV auhinnaga pärjatud LG Ultra HD TV UB980 seeria on täiuslik valik neile, kellele meeldib telerist fotosid vaadata. Selle täiustatud mudeli ekraani resolutsioon on neli korda kõrgem kui Full HD teleril, mis silmnähtavalt kasvatab pildikvaliteedi teravust ja detailsust. Lisaks sellele tagab monitor tänu LG IPS 4K displeile ka eredad värvid ja hea kontrastuse peaaegu mistahes nurga alt vaadatuna.

TIPA on maailma üks mõjukam foto- ja pressiassotsiatsioon, kuhu kuulub 29 ajakirja 16-st erinevast riigist. Assotsiatsiooni liikmed kogunevad kord aastas, et valida välja aasta parimad tooted, hinnates neid väga erinevate kriteeriumite alusel – innovatsioon, kasutajamugavus, väärtus.