LG G2 mini nutitelefon saabub Eestis müügile aprilli lõpus

LG uusi kompaktseid G seeria nutitelefone saab Eestist osta alates kuu lõpust. Esmakordselt veebruaris Barcelonas toimunud MWC tehnoloogiamessil esitletud G2 mini on oma disaini ning omaduste poolest LG lipulaeva G2 väiksem formaat.

LG_G2_mini_(White)

G2 mini on seni väikseim G seeria telefon, millel on siiski G2-le sarnane innovatiivne minimalistlik disain ning nupp tagaküljel. Selle 4,7-tolline ekraan ning 2,440mAh eemaldatav aku täiendavad Quad-Core CPU protsessorit ning Android 4.4 KitKat operatsioonisüsteemi ning pakuvad sujuvat kasutamiskogemust. G2 mini sobib kasutajatele, kes soovivad vahetada välja oma tavalise mobiiltelefoni nutitelefoni vastu või vahetada olemasolev nutitelefon uuema vastu.

G2 miniga on kaasas Knock Code rakendus, mis lubab kasutajatel telefoni sisse lülitada ja lahti lukustada kindla mustri koputamisega ekraanil. Knock Code on turvalahendus, mille abil saab telefoni lukust lahti, koputades telefoni ekraanil kahest kuni kaheksast koputusest koosnevat kombinatsiooni, 80 000-st võimalikust kombinatsioonist.  Koputus töötab ekraani kõikidel osadel, seega on telefoni lihtne ja mugav avada ka ühe käega.

G2 mini põhiomadused:

  • Protsessor:   1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE)
  • Ekraan: 4.7-tolli qHD IPS (960 x 540)
  • Mälu: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD kaardipesa
  • Kaamera: tagumine 8.0MP / esimene 1.3MP
  • Aku: 2,440mAh (eemaldatav)
  • Operatsioonisüsteem: Android 4.4 KitKat
  • Suurus: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
  • Kaal: 121g