LG loob koos Harman/Kardoniga OLED ja ULTRA HD teleritele uue võimsa helisüsteemi

LG teatas, et on alustanud koostööd audiosüsteemide tootja Harman/Kardon’iga, et töötada välja helisüsteem, mis tuleb kasutusele ettevõtte kahel OLED teleri mudelil ning viiel ULTRA HD teleril. Koos LG telerite pildikvaliteediga toob ULTRA Surround helisüsteem telerivaatajateni kinoelamusega võrreldava vaatamiskogemuse.

ULTRA HD TVs Sound

Harman/Kardon, üks helitööstuse tuntumaid nimesid, loob koostöös LG inseneridega kõlarite süsteemi, mis suudab edastada ühtlast müravaba sügava bassi ning laia ulatusega heli. ULTRA Surround toodab täpset suunatud heli, asetades vaatajad justkui laia ja ühtlaselt jaotunud helilava keskmesse neid süna otseses mõttes ümbritsedes.

Tõelist kinoelamust pakkuval ULTRA Surround helisüsteemil on dünaamiline ulatus ning tasakaalustatud ja täpselt suunatud heli. Samuti on süsteemil eriti lai ribalaius ning võimas väljund. Kõlarid jaotavad nutikalt heli erinevatesse suundadesse, tasakaalustades esi- ning tagaplaanil asuvad helid vastavalt ekraanil toimuvale, samal ajal edastades selgelt ka stseenis toimuv vestluse. Näiteks vihmas toimuva stseeni puhul tajuvad vaatajad vihmapiisku enda ümber langemas, kuid kuulevad ideaalselt ka stseenis toimuvat vestlust.

ULTRA Surround helisüsteem on oluline lisandus LG tipptasemel suureekraanilistele teleritele, mis toetavad kinolaadset elamust, muutes ekraanil toimuva veelgi elavamaks ja kaasakiskuvamaks. LG uued ULTRA HD ja OLED telerid on mõeldud kasutajatele kes otsivad telerivaatamise kogemuse viimast taset.