LG esitles MCE näitusel energiasäästlike HVAC-süsteeme

LG esitles Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2014 näitusel laias valikus kütte-, ventilatsiooni-, konditsioneeri- ja energialahendusi. 18.-21. märtsil Milanos toimunud näitus andis ülevaate uusimatest kliimatehnoloogiatest ja taaskasutatava energia toodetest.

LG Art Cool

LG esitles üritusel Multi V IV, Single ja Multi Split seeriate tooteid ning ARTCOOL Stylist Inverter V õhukonditsioneeri.  Multi V Highlight Zone õhukonditsioneeri ehituses on kasutatud LG System Air Conditioning (SAC) Multi V IV lahendust. Toote VRF-tehnoloogia neli võtmkomponenti (kompressor, jahutussegu, õli ja soojusvaheti) on läbinud põhjaliku uuenduskuuri.

LG conditioning

Elegantne ARTCOOL Stylist Inverter V õhukonditsioneer on minimalistliku disainiga ning varustatud LED-valgustite ja uue 3-suunalise Soft Airflow süsteemiga, mis jaotab õhu ühtlaselt kogu ruumis.

Lisaks suurepärasele välimusele on LG 2014 RAC mudelite funktsioonide disainimisel silmas peetud eeskätt Euroopa turu eelistusi. Energiasäästlikud konditsioneeride tehnoloogiad, efektiivsed tervishoiusüsteemid ja mugavad nutisüsteemid (Active Energy Control jaTag On) peegeldavad esmaklassilist kvaliteeti.