LG juhtivad nutitelefonid saavad Knock Code’i uuenduse

LG teatas möödunud kuul toimunud Mobile World Congress tehnikakonverentsil, et nende rakendus Knock CodeTM on peagi saadaval ka G Pro 2, G2 mini, F-Series ja L-Series III nutitelefonidele. Varasematele nutitelefonidele pakub LG alates aprillist valitud regioonides püsivara uuendust, millega kaasneb ka Knock Code innovatiivne rakendus. LG G2 ja G Flex’i omanikud saavad oma telefonis olevale Knock Code rakendusele uuenduse, mis annab neile kindla mustri ekraanile koputamisel kohese ligipääsu oma nutitelefonile.

LG Knock code

Hiljutised tarbijauuringud näitavad, et paljud kasutajad avavad ja lukustavad oma nutitelefoni 100 kuni 150 korda päevas. LG nägi selles vajadust arendada oma KnockOn rakendust veelgi turvalisemaks ning mugavamaks. 2008. aastal LG pool patendeeritud KnockOn oli hea alus Knock Code’i loomiseks, mis avab ning lukustab telefoni lahti ühe sammuga, säästes nii kasutajate aega. Enam kui 50 protsenti viimastes uuringutes osalejatest valisid Knock Code’i kõige oodatumaks G Pro 2 rakenduseks, mis näitab, et vajadus alternatiivsete nutitelefonide turvalisuse lahenduste vastu on selgelt olemas.

LG Knock Code tehnoloogia peamine väärtus kasutajale seisneb selles, et nutitelefoni on võimalik avada ja lahti lukustada samal ajal, olles mugavam ja turvalisem kui tavalised parooli või mustri koputamist vajavad turvalukud. Knock Code puhul on ekraan jagatud neljaks nähtamatuks sektoriks. Kasutaja koputab ekraani ükskõik millistele sektoritele kaks kuni kaheksa korda teatud järjestuses. Pakkudes enam kui 80 000 võimalikku kombinatsiooni ning jätmata nähtavat joont ekraanile nagu sõrmega mustrit vedades, pakub Knock Code suuremat turvalisust, kui teistel, ka näiteks sõrmejälje tuvastusega seadetel. Ning kuna Knock Code’i saab kasutada ükskõik millisel ekraani osal ilma ekraani nägemata, on ka paroolivargus vähetõenäoline. Lisaks mugavusele ja turvalisusele on Knock Code teiste tuvastussüsteemidega võrreldes k tundlikum ning keskkonnamõjudest vähem mõjutatav.

„LG insenerid panid Knock Code’i arendamisel erilist rõhku sellele, et pakkuda kasutajatele turvalisust ja mugavust,“ ütles Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht. „Pakkudes Knock Code’i laiemale kasutajaskonnale on meie eesmärgiks jätkata LG mobiilseadmete kasutajatele eristuva kogemuse pakkumist.“