LG esitleb SoundPlateTM helisüsteemi

LG esitles täna õhukest SoundPlate™ kõlarisüsteemi (mudel LAP340), mis täiustab telerivaatamise kogemust kvaliteetse heliga. Stiilse seadme kõrgus on 35mm ning see sobitub teleri alla täiuslikult, säästab ruumi ning lisab elutoale modernse elemendi. Hoolimata tagasihoidlikest mõõtmetest on SoundPlate™ helisüsteem varustatud 4.1 kanalisüsteemiga, mis toodab suurepärast heli tänu digitaal-analoogmuundurile ja neodüümi magnetitele. Viimaseid kasutatakse enamasti premium-audioseadmetes ja need toodavad tavamagnetitega võrreldes kaheksa korda enam võimu.

LG SoundPlate

LG SoundPlate™ on varustatud mugavalt kohalduvate heliseadetega. SoundPlate™ režiim teeb kasutaja lemmik meelelahutuskanali jälgimise mugavaks ning Cinema Mode kergitab telerivaatamise kogemuse uuele tasandile. Stiilse disainiga SoundPlate™ sobib teleritega, mille suurus varieerub 32-55-tollini.

LG SoundPlate

LAP340 on lihtsasti installeeritav ja seda saab juhtmevabalt või ühe kaabli abil ühendada teleriga, mistõttu ei lisandu elutuppa häirivaid juhtmekobaraid. SoundPlate™ juhtmevaba ühenduvus on eeskätt tervitatav seinale kinnitatavate telerite puhul. Tootel on Bluetooth tugi, mistõttu striimib helissüteem sisu väga erinevatelt seadmetelt – nutitelefonid, süle- ja tahvelarvutid.