LG esitleb uut LTE nutitelefoni LG F70

Kavatsusega tugevdada oma positsiooni 4G turgudel, esitles LG Mobile World Congress (MWC) 2014 tehnikamessil uusimat F70 LTE nutitelefoni. Seade on varustatud Android KitKat operatsioonisüsteemi ja Quad-Core protsessoriga ning ootuste kohaselt peaks tootest kujunema miljonite uus lemmik.

LG F70

LG on olnud pikaajaline liider LTE patentide vallas ning on omandanud juhtpositsiooni laiale auditooriumile suunatud 4G seadmete tootmise vallas. Uuringu- ja konsultatsiooniettevõtte TechIPM jaanuarikuu raport näitab, et LG omab “LTE-A Standard Essential” patentide lõikes 288 patendiga esikohta.

F70 nutitelefonil on 4.5-tolline WVGA IPS ekraan, 1.2GHz Quad-Core protsessor ja 2,440mAh aku, millel on oma klassi nutitelefonide seas suurim võimekus. F70 on õhuke ja stiilse disainiga ning võimaldab täiustatud kasutajamugavust. Kasutajasõbralik riistvara on täiendatud Easy Home lisaga, mis lihtsustab koduekraani ning suurendab samal ajal ikoone ja kirjasuurust, muutes seeläbi nutitelefoni kasutamise esmakasutajatele lihtsamaks.

LG F70

LG F70 nutitelefon on varustatud LG uusima Knock Code™ rakendusega, mis on populaarse KonckON funktsiooni edasiarendus ja võimaldab kasutajatel telefoni sisse ja välja lülitada kasutades ühte 86 267-st “koputuse” kombinatsioonist. Kuna hiljutine uurimus näitab, et kasutajad aktiveerivad oma nutitelefone enam kui 100 korral päevas, otsustas LG lisada selle mugava funktsiooni ka neile nutitelefonidele, mis ei kuulu G-seeriasse. Tänu LG nutikale algoritmile ja arenenud riistvarale, võib valitud kombinatsiooni sisestada mistahes ekraani alale ka siis, kui telefon on välja lülitatud.

Spetsifikatsioonid:

–  Protsessor: 1.2 GHz Quad-Core

–  Ekraan: 4.5-inch WVGA IPS (800 x 480, 207 ppi)

–  Mälu: 4 GB / 1 GB RAM / microSD pilu (kuni 32 GB)

–  Kaamera: Eesmine 5.0MP AF / Tagumine VGA (640 x 480)

–  Aku: 2,440mAh (eemaldatav)

–  OS: Android 4.4 KitKat

–  Suurus: 127.2 x 66.4 x 10.0 mm