LG esitleb Mobile World Congress tehnoloogiamessil uusi tooteid ja eesmärke

LG teatas enne Mobile World Congress (MWC) algust, et ettevõtte eesmärgiks 2014. aastal on kasutajaskonna laiendamine. Uute G-sarja nutitelefonide, kolmanda generatsiooni L Series III nutitelefonide ja kasutajakeskkonna uuendustega loodetakse täita klientide vajadused üle maailma. Edukal 2013. aastal tutvustas LG palju jutuainet tekitanud seadmeid G2, Nexus 5 ja G Flex ning ettevõte on kindel, et ka 2014. aasta tootestrateegia tõotab head tulemust.

LG MWC 2014

„LG-le on üha olulisem pakkuda oma klientidele mitte ainult parimat mobiilset kogemust, vaid ka tagada, et need kogemused oleksid järjepidevad kõikidel meie seadmetel,“ ütles Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht. „Olgugi, et nutitelefonid on saavutanud väga suure turuosa, ei tohi me unustada, et nutitelefoni omavad vähem kui veerand kõikidest telefonide kasutajatest. Seetõttu koosneb meie 2014. aasta seeria seadetest, mis pakuvad unikaalset kasutajakogemust laiemale kasutajatesegmendile.“

Lisaks uutele seadmetele rõhub LG ka uutele kasutajakogemuse seadetele nagu näiteks Knock Code, mis eristavad LG nutitelefone konkurentide omadest. Esmalt G Pro 2 nutitelefonil tutvustatud Knock Code lubab kasutajatel telefoni sisse lülitada ja lukust lahti teha koputusega ekraanile. Sel aastal on Knock Code üks põhilisi seadeid, mis LG uutele nutitelefonidele lisatakse, et tagada järjepidevat ja ühtset kasutajakogemust kõikidele LG telefonide kasutajatele.

LG MWC 2014

Knock Code: turvalisus ja mugavus ühes

Uuringud näitavad, et kasutajad lülitavad oma telefoni ekraani sisse päevas üle 100 korra. LG nägi selles võimalust, kuidas pakkuda lisaväärtust. Knock Code, mis on arenenud KnockON seadest ning esmalt tutvustatud LG G2 nutitelefonidel, võimaldab kasutajatel nii telefoni sisse lülitada kui ka lukust lahti teha telefoni ekraanil personaalset mustrit koputades. Knock Code pakub suuremat turvalisust, kuna muster sisestatakse välja lülitatud ekraanile, kasutades kaht kuni kaheksat koputust, pakkudes seega üle 80000 võimaliku kombinatsiooni. Knock Code-i saab sisestada ükskõik millisel ekraani osal, mis muudab selle ühe käega kasutamisel lihtsaks ja mugavaks. Knock Code tarkvarauuenduse saavad ka mitmed varasemalt tutvustatud LG nutitelefonid.

LG G Pro 2: Järg pakub rikkamat kogemust

LG Pro 2 eelkäiaks on LG Pro, mis pälvis möödunud aastal MWC tehnoloogiamessil parima nutitelefoni tiitli. 5,9-tollise Full HD IPS ekraani, uusima Android KitKat operatsioonisusteemi ja oma klassi parima tehnoloogiaga pakub LG Pro 2 parimat kasutajakogemust ja on LG esimene nutitelefon, millel on täiustatud 13MP kaamera optilise pildistabilisaatori tehnoloogiaga Optical Image Stabilizer Plus (OIS+). Fotograafiahuvilised jäävad kindlasti G Pro 2 paremate pildi ja videoseadistamise funktsioonidega rahule.

LG G2 mini: võimas ja kompaktne

LG esimene kompakt-nutitelefon G2 mini pakub sarnast kasutajakogemust kui LG G2 originaal, millel on sellised premium-kasutajaseaded nagu Knock Code ja Guest Mode. G2 mini on loodud uutele nutitelefonide kasutajatele, kes hindavad selle 4,7-tollist ekraani, 2,440mAh akukestvust ning Quad-Core protsessorit, mis ei ole ohverdanud kiirust telefoni suurusele. LG uusim G Series toode pakub tasakaalu moodsa disaini ja praktilise kasutajakogemuse vahel kompaktses pakendis ilma jõudluses kompromisse tegemata.

LG L III Seeria: 3G kohtub stiiliga

LG I ja II kategooria L-seeriad saavutasid edu üle maailma. Uuelt L Series III nutitelefonidelt oodatakse L-seeria edu jätkamist, eriti kiiresti kasvavatel turgudel. L40, L70 ja L90 nutitelefonid esindavad seeria stiilset disaini, õrna viimistlust, metalseid värve ja kitsast raami. L Series III tuleb ka uusima Android KitKat operatsioonispsteemi ja premium-kasutajakogemuse seadetega, et pakkuda parimat kogemust, mis 3G segmendil pakkuda on. Uus L Series III on peamine komponent LG nutitelefonide kasutajaskonna laiendamisstrateegias.