LG esitles L-Seeria kolmanda generatsiooni nutitelefoni

LG avalikustas Mobile World Congress 2014 (MWC) tehnoloogiamessil populaarse L-Seeria kolmanda generatsiooni nutitelefoni. L-Seeria III seadmed säilitavad LG-le omase minimalistliku disaini, kuid pakuvad täiustatud riistvara, paremat kasutusmugavust ja oma klassi uusimat operatsioonisüsteemi. Populaarsete L-Seeria I ja II generatsiooni põhjal ennustatakse ka III generatsiooni L-Seeriale edu. Telefonide kena disain ja praktilised omadused on inspireeritud LG järgmise taseme G-Seeria nutitelefonidest.

L+series+III

L-Seeria III nutitelefonidele peale vaadates võib leida mitmeid LG-le omaseid disainielemente – tagasihoidlik kujundus, õrn viimistlus, rafineeritud metallist raam ning Quick Window nutikas ümbris. Kolmes erinevas värvitoonis Quick Window on LG ainus keskklassi nutitelefonidele mõeldud ümbris, mis kaitseb nii veetilkade kui ka põrutuste eest ning läbi ekraani ees asuva läbipaistva akna on võimalik näha helistaja nime ilma ümbrise kaant avamata.

Kõik III generatsiooni L-Seeria mudelid on Android 4.4 KitKat operatsioonisüsteemiga, mis aitab neil kesktaseme turul paremini silma paista. Et pakkuda parimat Android-elamust suuremale auditooriumile, on LG on Google uusima operatsioonisüsteemiga varustanud kogu Seeria. Lisaks rafineeritud ja ilusale kasutajakeskkonnale pakub KitKat paremat jõudlust ja intuitiivset kasutuskogemust.

„Lisaks esteetilisele disainile, mis on võrdne LG parimate seadmete disainiga, pakub III generatsiooni L-Seeria kasutajatele ka muid eeliseid, mis muudavad Seeria palju enamaks kui lihtsalt täienduseks,“ ütles Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht. „Disainist operatsioonisüsteemi ja kasutamiselamuseni pühendub LG L-Seeria III generatsioon sellele, et tuua parim nutitelefoni kogemus võimalikult paljude tarbijateni. Oleme kindlad, et L-Seeria III generatsioon saab 3G turgudel suureks müügihitiks.“

L-Seeria III tutvustus: http://youtu.be/aYsjqaO6jnw

L90 põhiomadused:

 • Protsessor: 1.2 GHz Quad-­Core
 • Ekraan: 4.7 tolli IPS (960 x 540) qHD
 • Mälu: 8GB / 1GB RAM
 • Kaamera: 8.0MP / 1.3MP
 • Aku: 2,540mAh (eemaldatav)
 • Operatsioonisüsteem: Android 4.4 KitKat
 • Suurus: 131.6 x 66.0 x 9.7mm
 • Võrk: 3G (HSPA+21Mbps)

L70 põhiomadused:

 • Protsessor: 1.2 GHz Dual-­Core
 • Ekraan: 4.5 tolli IPS (800 x 400)
 • Mälu: 4GB / 1GB RAM
 • Kaamera: 8.0MP või 5.0MP / VGA olenevalt turust
 • Aku: 2,100mAh (eemaldatav)
 • Operatsioonisüsteem: Android 4.4 KitKat
 • Suurus: 127.2 x 66.8 x 9.5mm
 • Võrk: 3G (HSPA+21Mbps)

L40 põhiomadused:

 • Protsessor: 1.2 GHz Dual-­Core
 • Ekraan: 3.5 tolli (480 x 320)
 • Mälu: 4GB / 512MB RAM
 • Kaamera: 3.0MP
 • Aku: 1,700mAh või 1,540mAh (eemaldatav) olenevalt turust
 • Operatsioonisüsteem: Android 4.4 KitKat
 • Suurus: 109.4 x 59.0 x 11.9mm
 • Võrk: 3G (HSDPA+14.4Mbps)