L-seeria II enim-müüdud nutitelefonid nüüdsest varustatud Knock funktsiooniga

LG teatas, et populaarne Knock funktsioon (eelnevalt tuntud kui KnockON) on nüüdsest lisatud LG L-seeria II võtmetoodetele. L-seeria II nutitelefonidest on uuenduse saanud Optimus L5II ja Optimus L7II.

LG KNOCK

Knock funktsiooni tutvustati esmakordselt LG G2 nutitelefoni turuletoomisega. Tegemist on praktilise funktsiooniga, mille abil saab telefoni sisse ja välja lülitada kaks korda ekraanile vajutades. Järgnevalt leidis antud funktsioon oma tee LG G Pad 8.3 tahvelarvuti lisade sekka. Knock funktsiooniga on varustatud ka nõgusa ekraaniga G Flex nutitelefon. Knock on pälvinud tarbijate sooja vastuvõtu, mistõttu on see nüüdsest saadaval LG enim-müüdud L-seeria II nutitelefonides.

Optimus L3II saab antud uuenduse lähiajal.