LG esitleb CES 2014 messil uusimaid premium monitore

LG esitleb 2014. aasta jaanuaris Las Vegases toimuval tarbeelektroonikamessil CES (Consumer Electronics Show) 34-tollist IPS 21:9 kuvasuhtega UltraWide (mudel UM95) monitori. Toode on saadaval ka 29-tollisena ning võimaldab tänu UltraWide QHD resolutsioonile (3440 x 1440) selget ning teravat pildikvaliteeti.

CES monitor Lisaks UM95 mudelile tutvustab LG CES messil ka teisi IPS 21:9 kuvasuhtega UltraWide seeria monitore. UM65 monitorimudel on saadaval 25-, 29- ja 34-tollisena. CES messi külastajad saavad uudistada ka LG Real 4K (mudel 31MU95) ja Color Prime (mudel 27MB85) monitore. Uue tooted on varustatud täiustatud funktsioonidega, mis viivad meelelahutuse uuele tasandile ning muudavad multitegumtöö veelgi lihtsamaks.

„LG IPS 21:9 UltraWide seeria töötati algselt välja selleks, et täiustada nii isiklikku kui tööalast arvuti kasutamise kogemust,“ ütles LG Electronics äri-IT osakonna juhataja Hyoung-sei Park. „Meie 21:9 kuvasuhtega monitorid on ostunud edukaks ning meie hinnangul on tegemist perspektiivika turuga.“

UM95 toetab erinevaid ühenduvuse võimalusi, sealhulgas Thunderbolt™ 2 tehnoloogiat, mille ülekande kiirus ulatub kuni 20Gbps. Kõrgresolutsiooniga vaatamiskogemust võimaldab ka DisplayPort 1.2 tugi. UM95 monitore on võimalik omavahel ühendada ning liita neid teiste serveritega.

 

UM95 mudelil on esmaklassiline ekraan, mis on meelepärane nii mängu-, graafika- kui filmihuvilistele. Lisaks Thunderbolt™ 2 toele  on monitor varustatud ka True Color Finder kalibreerimise tarkvaraga. UM95 on võimeline tootma 99% sRGB värvipaletist. Tootel on läbipaisteb Crystal Float jalg, mis jätab mulje, justkui hõljuks monitor õhus.

CES monitor

Taskukohasem UM65 seeria on varustatud praktiliste multitegumtöö funktsioonidega ning võimaldab esmaklassilist pildikvaliteeti. Kasutajatel on võimalik kolme erineva suuruse seast valida enda jaoks sobivaim. 34-tollisel versioonil on Crystal Float jalg ning 29-tollise mudeli ekraanikõrgus on kergesti vastavalt vajadusele kohaldatav. Toote pöörlemistelg on 90°, mis on praktiline lisaväärtus toimetajatele ja graafikutele.

LG IPS 21:9 kuvasuhtega UltraWide monitorid võimaldavad selliseid mutlitegumtöö võimalusi nagu 4-Screen Split ja Dual Link-up. Mängu- ja filmihuvilised saavad nautida laia kuvasuhet ning elutruumat vaatamiskogemust, mida see pakub. IPS 21:9 UltraWide seeria on Mac-iga ühilduv ning toetab HDMI ja DisplayPort kasutajaliideseid.

LG 31-tollisel Real 4K monitoril on IPS ekraan, mis on äärmiselt detailitäpne tänu 4096 x 2160 resolutsioonile. 31MU95 mudel on sobiv valik neile, kelle töö seondub disaini, filmi ja muude loominguliste tegevustega.

ColorPrime monitor on varustatud Thunderbolt™ 2 toega ning LG True Color Pro kalibreerimise tarkvaraga, mis võimaldab 99% Adobe RGB värvipaletist. Seetõttu on antud mudel sobiv eeskätt fotograafidele, videotöötlejatele ning teistele spetsialistidele, kelle tegevus eeldab ülekande kiirust ning värvitäpsust.

LG IPS monitorid on pälvinud rahvusvahelise tunnustuse tänu esmaklassilisele värviklaviteedile ning julgele disainile. Auhindade seas on muuhulgas Saksamaa Plus X auhind, Red Dot disainiauhind ja Jaapani G märgistus. LG 29EA73 UltarWide monitor pälvis Interteki kvaliteedi ja esitluse tunnustuse tänu toote värvitäpsusele ja vaatamisnurgale.