Tuntud muusikakeskkond Spotify on nüüd saadaval ka LG Smart TV platvormil

LG teatas, et rahvusvaheliselt tuntud muusika kuulamise keskkond Spotify on peatselt kättesaadav 30 riigi, sh ka Eesti LG Smart TV platvormil. Uus rakendus pakub kasutajatele ligipääsu rohkem kui 20 miljonile muusikateosele ning on ühilduv kõikide 2013. aasta LG Smart TV telerimudelitega.

LG Smart TV - Spotify Service

LG Smart TV Spotify rakendus pakub premium-kasutajatele võimalust avastada ja nautida muusikat 9,99 euro eest kuus. Uutele teenuse kasutajatele on esimene kuu Spotify rakenduse kasutamist aga täiesti tasuta. Kasutajad saavad sirvida oma eelistuste järgi tervet muusikakataloogi ning jagada lemmikmuusikat ja lugudeliste oma sõpradega läbi Facebooki või Twitteri.

LG Smart TV nutikeskkond pakub lihtsat ja mugavat ligipääsu erinevatesse online kanalitesse nagu YouTube, Facebook, Twitter, Megogo, IZZI, Inbox, TVNET, Mix News jne. Uue Spotify rakenduse lisandumine siia ritta näitab, et LG on pidevalt laiendamas oma Smart TV nutikeskkonna teenuste valikut.

Spotify on LG Smart TV platvormil saadaval alates detsembri keskpaigast. Lisaks Eestile on teenust võimalik kasutada ka Lätis, Leedus, Prantsusmaal, Saksamaal, Hispaanias, Mehhikos, USA-s, UK-s, Põhjamaades ja Benelux’i riikides.