LG hääl- ja žestituvastuse funktsioon pälvis tunnustuse

LG Smart TV hääl- ja žestituvastuse funktsioon pälvis hiljuti rahvusvahelise testimis- ja sertifitiseerimisinstituudi Underwriters Laboratories (UL) tunnustuse. Tegemist on esimese korraga, mil UL on esile tõstnud Smart TV spetsiifilise funktsiooni. Täiustatud hääl- ja žestituvastus on LG Smart TV kasutajakogemuse võtmefunktsioonid.

CERTIFICATE of VALIDATION FROM UNDERWRITERS LABORATORIES1

UL viis läbi seeria katseid, mille eesmärk oli tuvastada LG hääl- ja žestituvastuse funktsioonide täpsus ja kiirus. Häältuvastuse puhul hinnati seda, kui hästi ja kiiresti reageeris funktsioon antud käsklustele. Žestituvastuse funktsiooni puhul pöörati tähelepanu eeskätt liikumise tuvastamise efektiivsusele.

Hääl- ja žestituvastuse funktsioonid on kättesaadavad alates 2014. aastast, kui LG Smart TV on ühtlasi varustatud uue operatsioonisüsteemiga. Žestituvastuse funktsioon on kohaldatav ka LG sisseehitatud kaameraga.

2014. aastal Las Vegases toimuval elektroonikamessil CES saavad soovijad LG esinduses nimetatud funktsioone ka omal käel proovida.