LG Smart TV võtab kasutusele uue tarkvara

LG võtab oma Smart TV platvormi tarbeks kasutusele AllJoyn avatud lähtekoodiga tarkvara. AllJoyn süsteemi on välja töötanud Qualcomm Innovation Center, Inc. Uus ja mitmekülgne keskkond pakub LG Smart TV kasutajatele hulgaliselt uusi võimalusi.

AllJoyn

„LG on toodete konnektiivsuse revolutsioonis esirinnas,“ ütles LG Electronics Smart Business Centeri asepresident Richard Choi. „LG võimaldab nüüdsest kasutajatel veelgi lihtsamini erinevaid tooteid omavahel ühendada.“

AllJoyn tarkvara võimaldab ühendada erinevaid seadmeid LG Smart TV-ga samaaegselt ja tõrgeteta, luues operatsioonisüsteemiülese keskkonna, kus kasutajad saavad suhelda uuel viisil. Seeläbi on ka uute rakenduste loojatel suurem tegutsemisvabadus.

Mitmed nutitelefonid, tahvelarvutid, mis kasutavad erinevaid operatsioonisüsteeme, saavad nüüdsest ühenduda samasse mitmekesi mängitavasse LG Smart TV mängu. Mini Motor Racing mängus saab kasutaja oma autot juhtida LG Magic Remote puldi abil, samal ajal kui teised mängijad juhivad oma sõidukeid LG Gamepad mobiilirakenduse kaudu. LG jätkab innovaatiliste lahenduste väljatöötamist, mis võimaldaksid mugavamat kommunikatsiooni erinevate seadmete ja LG Smart teleri vahel.

„LG meelest peitub erinevate ekraaniga toodete ühendamises ühe teleriga tohutu potentsiaal,“ lisas Richard Choi. „LG Smart TV saab nüüdsest ühenduda seadmetega, olenemata kaubamärgist või operatsioonisüsteemist.“