Kunstiteos sinu elutoas, võimalik üksnes tänu Gallery OLED telerile

Kuidas sulle meeldiks astuda oma elutuppa ning sattuda seejärel ootamatult hoopis Louvre’i muuseumi? Või veelgi parem, saada osa suurepärasest esteetilisest elamusest oma elutoas.

LG OLED TV

Õigupoolest ei olegi see nii küündimatu unistus, kuivõrd LG 55-tolline Gallery OLED teler (EA8800) on alates käesolevast sügisest kättesaadav paljudel võtmeturgudel. Keda köidab suurepärane pildikvaliteet, sel tasub toote hankimise peale kindlasti mõelda.

OLED tehnoloogiaga varustatud LG Gallery OLED TV võimaldab tõetruid värve ning teravat pildikvaliteeti. Innovaatilise pildiraami meenutava teleriraami tõttu mõjub toode seinale riputatuna tõelise kunstiteosena. Lisaks sellele peidab uuenduslik raam endas ka Canvas Speaker kõlareid, mis toodavat võimsat heli.

LG OLED TV

LG Art Frame raam on teleridisainis tõeline läbimurre. Raami stiilne disain lisab igale ruumile väljapeetust ning eripära. Gallery OLED teler on seinale kinnitatav ning seda on kerge reguleerida vastavalt mugavale vaatamisnurgale.

Art Frame raamil on lisaks esteetilisele väljanägemisele ka praktiline funktsioon. Raam peidab endas Canvas Speaker kõlarisüsteemi, mis võimaldab kvaliteetset heli. 70W heli on sügav ning selge, ühtides ideaalselt Gallery OLED TV esmaklassilise kvaliteediga. Kõlarisüsteemi disain on lahendatud nutikalt viisil, et see ei nõua lisaruumi ning paigutub teleriraami sisse täiuslikult.

LG OLED TV

Gallery OLED teler on varustatud LG patenteeritud WRGB tehnoloogiaga, mis pakub ühes valge alampiksliga selget ning hea kontrastsusega pildikvaliteeti. Tänu LG innovatiivsele OLED tehnoloogiale küündib LG elutruu pildikvaliteet täiuslikkuseni.

LG OLED TV

Gallery Mode funktsiooni abil saavad kasutajad vaadata kõrge resolutsiooniga digitaalmaale sellistelt kunstnikelt nagu Vincent van Gogh ja Paul Gauguin või nautida slaidiesitlust oma lemmikpiltidest.

LG OLED TV

Gallery OLED teler kombineerib innovatsiooni, funktsionaalsuse ja esmaklassilise disaini. 3D ning Smart TV valikutega teler on varustatud ka Magic Remote puldi ning SmartShareTM funktsiooniga. Pakutava sisu ulatus on sisuliselt piiritu ja selles navigeerimine on väga lihtne.