LG Tone Ultra pakub esmaklassilist helikogemust

LG toob peagi turule Tone Ultra (HBS-800) kõrvaklapid. Toote eelkäija LG Tone (HBS-700/730) kujunes müügihitiks ning seda on alates 2010. aastast müüdud enam kui kaks miljonit ühikut.

Tone Ultra arendati välja spetsiaalselt selleks, et pakkuda kasutajatele esmaklassilist stereosarnast helikogemust. Helivähendamise tehnoloogia abil blokeerib Tone Ultra taustamüra, võimaldades seeläbi keskenduda üksnes muusikale või vestlusele.

LG Tune Ultra

Heliseadmete hindamise veebisait Golden Ears hinnangul on Tone Ultra kõrvaklapid märkimisväärse heliga. Golden Ears märkis, et traadita kõrvaklappide seas on Tone Ultra ühes täiustatud helikvaliteediga ainuõige valik.

Toote unikaalne kaela ümbritsev disain on LG Tone Ultra väljatöötamisel veelgi täiustunud. LG Ultra Tone disainimisel on lähtutud eeskätt kandmismugavusest. Tone Ultra pälvis 2013. aastal Red Dot disainiauhinna toodete ergonoomilisuse ja esteetilise välimuse arvestuses.

LG Tune Ultra

Tone Ultra kõrvaklappe saab ühendada mistahes seadmega, millel on Bluetooth tugi, sealhulgas nutitelefonide, tahvel-, laua- ja sülearvutitega. Seejuures on võimalik nende seadmetega ühenduda samaaegselt.

Toode on saadaval nii musta kui valge versioonina ning see on peagi kättesaadav USA’s ja Hiinas. Tone Ultra saabub detsembrikuu jooksul valitud turgudele ka Euroopas, Aasias ning Lähis-Idas.