LG nõgus OLED teler on nüüd ka Eesti turul saadaval

LG teatas, et nõgusa ekraaniga OLED teler (mudel 55EA980V) on nüüd ka Eestis saadaval. Seega on LG esimene teleritootja, kes on muutnud arenenud OLED teleritehnoloogia Baltikumi tarbijatele kättesaadavaks.

LG Curved OLED TV 2

DisplaySearch’i hinnangul moodustab Euroopa 2017. aastaks 30% OLED telerite koguturust. Hinnatud uuringufirma prognooside kohaselt küündib ülemaailmne nõudlus OLED telerite järele 2016. aastaks seitsme miljoni ühikuni.

LG patenteeritud WRGB tehnoloogiaga varustatud nõgus OLED teler on pälvinud tunnustatud Red Dot parimatest parima auhinna. Lisaks on kolm rahvusvahelist testimise ja sertifitseerimise asutust – TÜV Rheinland, Intertek ja VDE – tunnustanud LG nõgusa ekraaniga OLED telerit selle kõrgel tasemel pildikvaliteedi eest. LG uusim teler on esimese OLED telerina pälvinud ka TNX  sertifikaadi.

Teleri maksumus on Eesti turul umbkaudselt 8000 eurot.

  • ahhaa

    Kas seda tuleb nii hääldada “nõgus oled, teler!” ja mida arvab naine minu mõistusest, kui ma niimoodi telerit kõnetan?