LG pälvis 15 CES 2014 innovatsiooniauhinda

LG teatas, et tarbeelektroonika assotsatsioon CEA (Consumer Electronics Association) on pärjanud LG-d 15 prestiižse rahvusvahelise CES 2014 innovatsiooniauhinnaga, mille seas ka parima innovatsiooni tunnustus videoekraanide kategoorias, mille pälvis nõgus 77-tolline Ultra HD OLED teler.

CES 2014 INNboi

Kokku autasustati LG koduse meelelahutuse tooteid, kodumasinaid ja mobiiltelefone CES innovatsiooniauhinnaga kümnes erinevas kategoorias: videoekraanid, ökoloogiline disain ning säästev tehnoloogia, digitaaltehnoloogia, tarkvara ja mobiilsirakendused, kodused audio/visuaalsed komponendid, arvutite välisseadmed, arvuti riistvara ja komponendid, ökoloogiline jätkusuutlikkus, kodumasinad, juhtmeta telefoniseadmed.

77-tollise nõgusa Ultra HD OLED teleri piiritu kontrastuse ulatus ja Ultra HD tehnoloogia, mis neljakordistab resolutsiooni, peegeldavad LG juhtpositsiooni koduse meelelahutuse premium-klassi telerite turul. Hiigelekraani IMAXi-sarnane kõverus täidab vaataja vaatevälja paremini kui tavaline lameekraan teler.

Kodumasinate kategoorias pälvis LG auhindu oma uue EasyClean tehnoloogiaga varustatud kahekordse ahjuga elektripliidi (LDE3037ST) ning eriti mahuka eestlaetava aurutehnoloogiaga TurboWash pesumasina (WM8000HVA) eest. Uus EasyClean pliit pakub tänapäevasele kodukokale hulgaliselt erinevaid funktsioone ja omadusi. Lisaks on tänu EasyClean tehnoloogiale pliidi puhastamine senisest palju kiirem ning ei vaja lisakuumuse või kemikaalide kasutamist. LG pesumasin on aga hetkel üks mahukamaid oma klassi seadmeid, tänu millele saab korraga pesta rohkem riideid ja suuremaid pehmeid esemeid, säästes seejuures aega ja energiat. Tänu TurboWash tehnoloogiale on pesuaeg ühe pesukorra kohta kuni 20 minutit lühem ning seda isegi suure pesukoguse juures.

CES 2014 INN honoree

Juhtmeta telefoniseadmete kategoorias teenis LG CES innovatsiooniauhinna oma uue LG G2 nutitelefoni eest, millel on innovatiivne juhtnupp tagaküljel ning 5,2-tolline Full HD ekraan. Lisaks on telefonil Qualcomm Snapdragon 800 protsessor ja rida intuitiivseid lisasid. Tänu optilise pildistabilaatoriga 13-megapikslisele kaamerale teeb telefon mistahes oludes kristallselgeid fotosid ning videoid.

Teised LG tooted, mis auhinnatud said – Ultra HD telerid, Smart TV telerid, Blu-ray mängijad ja monitorid, helisüsteemid, kodumasinad ning mobiiltelefonid – tehakse teatavaks 6. jaanuaril 2014 Las Vegases, kus toimub rahvusvaheline CES 2014 show.

CES innovatsiooniauhindu antakse välja iga-aastaselt valdkonna juhtivate disainerite, inseneride ja ajakirjanike poolt, kes hindavad uudistooteid nende kasutajaväärtuse, esteetilisuse, kvaliteedi, innovaatilise disaini ja elukvaliteeti panustamise alusel. Sponsoreeritud tarbeelektroonika assotsiatsiooni CEA (Consumer Electronics Association) ning heaks kiidetud Ameerika Tööstusdisainerite Liidu poolt, tõstavad CES innovatsiooniauhinnad esile parimaid tehnoloogiadisaini ja tehnika tootenäiteid. Alates 2004. aastast on LG tooted pälvinud 145 CES innovatsiooniauhinda.

LG laia 2014. aasta tootevalikut esitletakse rahvusvahelisel CES 2014 üritusel Las Vegases 7.-10. jaanuaril, kus on kategooriatesse jaotatult väljas  kõik CES 2014 innovatsiooniauhinnaga pärjatud tooted.