LG Mini Beam – kõike muud kui mini projektsioon

LG sensatsioonilised ULTRA HD teleri „Ultra Reality” (eesti k: „ultra reaalsus“) ja IPS monitori „so real it’s scary” (eesti k: „nii reaalne, et see on hirmutav“) videod on saanud märkimisväärse tähelepanu osaliseks.

Sel korral pakume uue ja tujutõstva video. Võtsime LG MiniBeam projektori kaasa ja läksime tänavale, et lisada linlaste argielule veidi maagiat. Kuidas me seda teeme? Allolevas videos näed, kuidas korraldasime LG MiniBeam projektori abil möödakäijatele mõned vahvad trikid. Vaata siit:

LG MiniBeam projektor võimaldas videokunstnik Juan’il viia oma hobi sootuks uuele tasandile, et inimeste igapäevaelule veidi üllatust ja meelelahutust  lisada. Juani disaini realiseerumine sai teoks tänu LG MiniBeam projektori kaasaskantavusele ja kergusele.

Rasked ja suured projektorid, mis jätavad mulje, nagu kuuluksid need näiteks kinosaali, on minevik. LG MiniBeam on piisavalt väike, et asendada BMW mini esitulesid, ja piisavalt kerge, et seda saaks kõikjal kaasas kanda. Seadmel on sisseehitatud kõlarid, 500ANSI eredus ja 100 000:1 kontrasti suhe – see tähendab seda, et projektor võimaldab nautida visuaalmaterjali kuni 100-tollisel ekraanil. Lisaks sellele on seadmel LED-valgustus, mis kestab kuni 30 000 tundi, HDMI ja USB2.0 pordid. Projektoril on WiDi-võimekus ning see toetab traadita veebiühendust.

Seega tunne elust rõõmu ja lase oma loovus valla LG MiniBeam projektori abil! LG jaoks on esmatähtis juhinduda põhimõttest “life’s good” (eesti k: “elu on hea”).