LG tutvustab nutikat traadita mobiiliprinterit Pocket Photo

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et toob Eesti turule nutika mobiiltelefoni printeri PD233 Pocket Photo. Toode võimaldab printida kvaliteetset materjali ja ühendub nutitelefoniga juhtmevabalt.

LG Pocket Photo

LG Pocket Photo mõõtmed on 72x120x24 mm ja printer kaalub kõigest 215 g, seega on tegemist ühe kõige väiksema ja kergema fotoprinteriga turul. LG Pocket Photo disainimisel on suurt tähelepanu pööratud kasutajamugavusele. See on praktiline toode, mida on võrdselt mugav hoida nii käes kui kanda jakitaskus. Seadeldis prindib 5,1×7,6 cm pilte ja on sobiv kaaslane nii Android kui iOS nutitelefonile. Laadides alla ja installeerides tasuta Pocket Photo rakenduse saavad kasutajad ühendada nutitelefoni Pocket Photo printeriga ja alustada koheselt printimist.

Pocket Photo rakendus teeb piltide toimetamise nutitelefonis eriti lihtsaks. Muuhulgas võimaldavad erinevad tööriistad pilte lõigata, värvida ning neile QR koode peale printida. Piltidele QR koodide lisamisega loob LG Pocket Photo hea kanali prinditud foto ning veebikeskkondade vahel. QR koode saab lugeda ükskõik millise skaneerimisrakendusega. LG Pocket Photo pakub hulgaliselt võimalusi loovtegevuseks. Toote abil on võimalik printida meelepäraseid sünnipäevakutseid, tänukaarte ja isegi visiitkaarte, mis on täiustatud personaalse QR koodiga. QR koodiga piltide printimine võimaldab ettevõtjatte klientidele lihtsa ja kiire ligipääsu firma veebipõhisele sisule (sh brändi- ja tooteuudised).

LG Pocket Photo

LG Pocket Photo toetab Bluetoothi ja NFC-d (Near Field Communication). See kasutab ZINK® tinditut printimistehnoloogiat, mistõttu pole vajadust soetada kulukaid tindikassette. Tindi asemel kasutab LG Pocet Photo kuumust,  mis aktiveerib värve moodustava keemia ZINK 2.0 paberi sees. Tavapärase printimisega võrreldes on ZINK’i tindivaba paberi tehnoloogia vähem määriv ja pildid püsivad kauem kvaliteetsed.