LG laiendab Ultra HD telerite valikut Baltikumis

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et LG 55- ja 65-tollised ULTRA HD telerid (LA9700 seeria) on alates oktoobrikuu keskpaigast saadaval ka Baltikumi turul.

LG ULTRA HD TV

Uue LA9700 tooteseeria tavapärasest HD formaadist neli korda suurem ekraaniresolutsioon pakub kõrget pildikvaliteeti. 55- ja 65-tollisel ULTRA HD teleril on 8,3 miljoni piksliga terav pilt. LG Tru-ULTRA HD Engine tagab UHD-sarnase kvaliteedi, et tuua kasutajateni Ultra HD pildikvaliteet ühes 178° vaatamisnurgaga. LA9700 Nano Full LED tagatuled täiustavad pildi kontrastrsust ja eredust veelgi. Lisaks sellele on LA9700 seeria telerid varustatud 4.1 kanaliga 50W helisüsteemi ja ettepoole suunatud Sliding Speaker kõlariga.

Disaini osas jätavad LA9700 ULTRA HD telerid meeldiva visuaalse mulje ja pakuvad kaasahaaravamat elamust tänu kitsale ekraani servale, mis on osa LG CINEMA SCREEN kujundusest. LG intuitiivse Smart TV tarkvaraga pääseb kasutaja ligi erinevatele rakendustele, mängudele ja sisule üle kogu maailma. Magic Remote pult võimaldab telerit juhtida kõne, osutamise, rulliku ja viipamisega. Lisaks on SmartShare abil võimalik ühendada teleriga teisi seadmeid, mida võimaldavad Tag On (LG NFC tehnoloogial põhinev ühendumisviis), WiDi ja MiracastTM tugi. Telerimudelite Now On funktsioon soovitab kasutajale sisu vastavalt tema telerivaatamise harjumustele ja eelnevatele ostudele.