LG toob oma uued lipulaevtooted Baltikumi turule

LG teatas, et ettevõtte uusimad tooted on peagi Eesti turul saadaval. Nimekiri hõlmab endas kahte G-seeria toodet – LG G2 nutitelefoni ja G Pad 8.3 tahvelarvutit, mis on kättesaadavad alates oktoobrikuust. Lisaks on kohalikul turul peagi saadaval ka Pocket Photo mobiiliprinter, mis on sobiv kaaslane nutitelefonidele. Alates novembrikuust on võimalik soetada ka LG nõgusa ekraaniga OLED telerit. Seega on LG esimene teleritootja, mis toob arenenud OLED TV tehnoloogia Baltikumi turule.

LG new products presentation in Baltics

LG G2 nutitelefon iseloomustab ettevõtte eesmärki luua tarbijakeskseid uuenduslikke lahendusi. Tarbijate elustiili ja käitumist käsitlenud uuringule tuginedes loodi uus nutitelefon ergonoomilise disainiga ning see on varustatud praktiliste funktsioonidega. Uuendusliku disainiga LG G2 nutitelefonil on kõik nupud paigutatud seadme tagaküljele, jättes selle küljed vabaks.

LG G2 black

Rear Key kontseptsiooni väljatöötamisel lähtuti tarbijate seas läbi viidud uuringust, mille järgi on nutitelefoni külgedel asuvatele nuppudele ligipääs suurte telefonide puhul keerukas. Nuppude paigutamine tagaküljel ühtib kasutajate nimetissõrme loomuliku asupaigaga, mis muudab seadme käepäraseks. Uuel telefonil on 5,2-tolline Full HD displei, mis on suurim 2,7-tollise laiusega nutitelefonide kategoorias. Lisaks on tänu LG uuenduslikule Dual Routing tehnoloogiale telefoni äärisraam vaid 2,65 mm kitsas. Seadme IPS tehnoloogia tagab hea graafika, täpsed värvid ning selge pildi. LG G2 on varustatud Graphic RAM (GRAM) mälukaardi ja vastupidava 3000 mAh akuga. LG G2 telefonis on mitmeid praktilisi kasutajakogemuse funktsioone. Näiteks Answer Me vastab pärast helinatooni vaigistamist automaatselt kõnele, kui telefon viiakse kõrva juurde. Guest Mode aga kaitseb omaniku privaatsust, kuvades vaid eelvalitud rakendusi, kui külalised kasutavad telefoni oma sekundaarse sisselogimise mustriga.

LG G Pad

LG G Pad 8.3 on 8.3-tolline tahvelarvuti, millel on Full HD ekraan ja kõrge resolutsioon (1920 x 1200). LG G Pad 8.3 tahvelarvutil on Qualcomm® Snapdragon™ 600 protsessor, 1.7GHz Quad-Core keskprotsessor, 2 GB muutmälu, 16 GB sisemälu ja 4600 mAh aku. Tänu QPair rakendusele ilmuvad nutitelefonile saabunud kõned ja sõnumid ka G Pad tahvelarvuti ekraanile.

LG Ultra HD TV (LA970V)

Seoses suure huviga ettevõtte 84-tollise ULTRA HD teleri vastu tõi LG turule ka ka 55- ja 65-tollised ULTRA HD telerid. Uue LA9700 tooteseeria tavapärasest HD formaadist neli korda suurem ekraaniresolutsioon pakub kõrget pildikvaliteeti. 55- ja 65-tollisel ULTRA HD teleril on 8,3 miljoni piksliga terav pilt. LG Tru-ULTRA HD Engine tagab UHD-sarnase kvaliteedi, et tuua kasutajateni Ultra HD pildikvaliteet ühes 178° vaatamisnurgaga. LA9700 Nano Full LED tagatuled täiustavad pildi kontrastrsust ja eredust veelgi. Lisaks sellele on LA9700 seeria telerid varustatud 4.1 kanaliga 50W helisüsteemi ja ettepoole suunatud Sliding Speaker kõlariga.

LG Curved OLED TV (55EA980V)

LG on esimene ettevõte, mis toob USA ja Euroopa turule nõgusa ekraaniga OLED teleri. LG patenteeritud WRGB tehnoloogiaga varustatud nõgus OLED teler on pälvinud tunnustatud Red Dot parimatest parima auhinna. Lisaks on kolm rahvusvahelist testimise ja sertifitseerimise asutust – TÜV Rheinland, Intertek ja VDE – tunnustanud LG nõgusa ekraaniga OLED telerit selle kõrgel tasemel pildikvaliteedi eest. LG uusim teler on esimese OLED telerina pälvinud ka THX sertifikaadi.

LG TV