LG Electronics: 52% eestlastest kasutab nutitelefoni*

LG viis hiljuti läbi uuringu, mis käsitleb mobiili kasutamise harjumusi kõigis kolmes Balti riigis**. Uurimuse tulemuste kohaselt kasutab nutitelefoni koguni 52% eestlastest. Selle näitajaga on Eesti Baltikumis nutitelefoni kasutamise aktiivsuselt Leedu järel (57%) teisel kohal. Lätis eelistab nutitelefoni vaid 44% elanikkonnast. Lisaks moodustavad Eestis enam kui pool nutitelefoni kasutajatest meesterahvad (58%). Sama tendents on märgatav ka teistes Balti riikides, kuid suurim protsentuaalne erinevus on iseloomulik Leedule, kus nutitelefoni kasutab koguni 63% meestest.

LG Optimus L1

LG üheks eesmärgiks on tuua tarbijateni taskukohase hinna, ent võimeka tehnoloogiaga varustatud seadmeid. Selle valguses esitles LG uut soodsama klassi nutitelefoni LG Optimus L1II, mis kuulub LG L-seeriasse ning milles on kombineeritud tehnoloogiliselt arenenud riistvara, tarkvara ja stiilne disain. Lisaks on vastupidava raamiga Optimus L1II varustatud uusimate kasutajakogemuse (UX) funktsioonidega.

Optimus L1II nutitelefoni QuickMemo funktsioon fikseerib mistahes ekraanipildi, võimaldab sellele lisada kommentaare ja joonistusi ning jagada personaliseeritud teadet oma sõpradega. FM Music Collector on spetsiaalne rakendus muusikanautlejatele. Selle abil saavad kasutajad salvestada suurimaid raadiohitte ja konverteerida neid muusikafailidesse nii, et DJ hääl ja kommentaarid eemalduvad automaatselt. Time Machine Record võimaldab täispikka laulu automaatselt salvestada ilma salvestamise nupule vajutamata. Lisaks toetab Optimus L1II ka LG unikaalset Cheese Shutter  rakendust, mille abil teeb telefon pildi häälkäskluse peale.

LG Optimus L1II nutitelefon maksab Eestis 74 eurot.

Telefoni spetsifikatsioonid:

  • Kiibistik: 1GHz Single Core
  • Ekraan: 3.0-tolline (320 x 240 pikslit)
  • Mälu: 4GB eMMC
  • RAM: 512MB LPDDR1
  • Kaamera: 2.0MP
  • Aku: 1,540mAh/Eemaldatav Li-ion
  • Operatsioonisüsteem: Android Jelly Bean 4.2.
  • Suurus: 102.9 x 59.2 x 12.2mm

* Pressiteate esialgses versioonis esines andmete valestitõlgendamist. Vabandame siiralt ebameeldivuste pärast.

** Juulis 2013 toimunud uuring viidi läbi koostöös uuringuagentuuriga Mindshare. Uuringus osalejad olid vanuses 15+ ja vastanute koguarv oli 1564.no