LG tutvustab maailma suurimat Ultra HD OLED telerit

LG esitleb täna Berliinis toimuval tarbeelektroonikamessil IFA 2013 maailma suurimat Ultra HD OLED telerit. LG 77-tollise kumera ekraaniga Ultra HD teler on järg ettevõtte 55-tollise kumera ekraaniga OLED telerile, mida tutvustati Las Vegases toimunud CES 2013 elektroonikamessil.

LG ULTRA HD OLED TV

„LG-l on hea meel olle esimene ettevõte, mis toob OLED teleri turule ning kumera ekraaniga Ultra HD teleri esitlemisega seame taas standardid kõrgele,“ ütles Havis Kwon, LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht. „Uus 77-tolline teler tõestab seda, et LG eesmärk on kombata piire ja avastada uusi võimalusi.“

LG ULTRA HD OLED TV

LG 77-tollise kumera ekraaniga teler on hetkel suurim OLED TV maailmas. LG OLED teler pakub IMAX-sarnast vaatamiskogemust ja avardab kasutajate vaatevälja lameekraaniga võrreldes märkimisväärselt. Kumera ekraaniga Ultra HD teler kombineerib LG patenteeritud WRGB OLED ja Ultra HD tehnoloogiad, võimaldades seeläbi neli korda suuremat resolutsiooni kui tavaline Full HD. Futuristliku disainiga teler pakub head pildikvaliteeti ning suurepärast kodust meelelahutust.

Koduelektroonikamessi IFA 2013 külastajad saavad LG 77-tollise kumera ekraaniga Ultra HD teleriga lähemalt tutvuda hallis 11.2, kus asub ka LG Electronics’i esindus.