LG esitleb tarbeelektroonikamessil IFA 2013 esmaklassilisi heli- ja videoseadmeid

LG esitleb Berliinis toimuval tarbeelektroonikamessil IFA 2013 ruumisäästlikku Sound Plate kõlarit (mudel: LAP340) ning Sound Bar heliseadmeid NB4530A ja NB5530A. LG heliseadmed võimaldavad rikkalikku ja kvaliteetset heli ning mitmeid nutikaid ühenduvuse funktsioone.

LG Sound Bar

LG Sound Plate kõlar on uus lisandus üha kasvavas teleri helisüsteemide kategoorias. Õhuke ja stiilne seadeldis on kõigest 35 mm kõrgune. LG Sound Plate on ruumisäästlik ning seda saab paigutada mistahes 32- või 55-tollise teleri alla. Uus mudel on varustatud 4.1 kanaliga helisüsteemi ning sisseehitatud helivõimenditega. LG innovaatilise Sound Plate kõlari ehituses on neodüüm magnet, mis toetab kvaliteetse ning võimsa heli teket. Lisaks sellele pakub seadeldis Bluetooth tuge, mis tagab kiire ja lihtsa ühenduvuse nii nutitelefonide, tahvelarvutite kui ka teiste traadita seadmetega. 

LG Sound Plate

NB4530A Sound Bar’il on minimalistlik disain mustade ja hõbedaste elementidega, mistõttu sobib see iseäranis hästi kaasaegsete õhukese profiiliga teleritega. Sound Bar toodab rikkalikku heli koos 2.1 kanaliga, 310W kõlarite ja LG poolt välja arendatud 3D Sound Processor’iga.

Seadmel on HDMI tugi ja Audio Return Channel (HDMI ARC), mistõttu saab seda teleriga ühendada ilma lisakaabliteta. Sellel on olemas ka Bluetooth võimekus, et nutitelefonidest, tahvelarvutitest ja sülearvutitest oleks mugav juhtmeta heli mängida. Sound Bari on võimalik kinnitada nii seinale kui asetada kapile. NB4530A Sound Bar ühendub juhtmeta LG uuemate teleritega ning kasutab 3D Sound Processor’it.

LG Sound Bar

LG NB4530A Sound Bar sobib 47-tollisele telerile ning NB5530A on kohandatud sobivaks 55-tollistele teleritele. NB4530A pälvis sel aastal iF disainiauhinna ning What Hi-fi tunnustas seadme kõrget kvaliteeti viie tärniga. NB5530A Sound Bar on pälvinud Red Dot disainiauhinna.

Liskaks esitleb LG tarbeelektroonikamessil IFA 2013 kodukinosüsteemi BH9530TW, nutikat Blu-Ray mängijat ning kaasaskantavaid kõlareid. Kõik LG audiovisuaalsed tooted võimaldavad traadita ühenduvust, et maksimeerida kasutajamugavust ja mobiilsust. Koduelektroonikamessi IFA 2013 külastajad saavad erinevate LG uudistoodetega lähemat tutvuda hallis 11.2, kus asub ka LG Electronics’i esindus.