LG On Now funktsioon Smart TV-le nüüd Euroopas

LG teatas, et On Now teenus Smart TV-le on lisaks Koreale ja USA-le nüüd saadaval ka Inglismaal ja Hispaanias. On Now funktsioon jagab kasutajale populaarsete teemade ning programmide kohta soovitusi, võimaldades kasutajatel seeläbi LG Smart TV sisus mugavamalt orienteeruda.

LG Smart TV On Now serviss

On Now funktsioon muudab LG Smart TV kasutajatele lihtsaks nii populaarsete kanalite kui ka Video-on-Demand (VoD) sisu leidmise tänu täpsele ning reaalajas toimivale jälgimissüsteemile. Kasutajate aega säästev teenus võimaldab soovitusi, mis lähtuvad kasutajate isiklikest eelistustest. Antud lisafunktsioon põhineb kasutajate eelneva sisuotsingu ajalool. On Now funktsioon võimaldab kasutajatel muuta soovitused veelgi detailsemaks žanri, populaarsuse, kuupäeva ja kanali täpsustamise võimalusega. Kui kasutajad soovivad täiendavat informatsiooni, on soovituste kohta võimalik lugeda ka kokkuvõtteid. Lisaks sellele saavad kasutajad koostada isikliku “lemmikute” menüü, et pääseda meelepärastele programmidele ligi veelgi kiiremini.

LG Smart TV teenuse abil on võimalik saada ülevaadet erinevate kanalite programmidest samaaegselt, klikkides selleks teleriekraanil ilmuvatel piltidel. Antud funktsioon võimaldab vahetada kanaleid kiirelt ja lihtsalt. On Now funktsioon on Hispaanias ning Inglismaal saadaval selle kuu jooksul. Uus teenus on peagi kättesaadav ka teistel turgudel.