LG OLED telerid peagi lennujaamades üle maailma

LG üliõhukesed 55-tollised OLED telerid (EM9700) paigaldatakse peagi 45 rahvusvahelise lennujaama avatud aladele. OLED telerid installeeritakse teiste suurlinnade seas Tokyo, New Yorgi, Berliini, Dubai ja Bangkoki lennujaamadesse.

LG OLED TV

Rahvusvahelised lennujaamad võõrustavad igapäevaselt arvukalt erineva tausta, päritolu ja traditsioonidega inimesi. Oma lende ootavatel reisijatel ei jää LG OLED teleri kõrge pildikvaliteet kindlasti märkamata.

LG tõi maailma esimese OLED teleri turule käesoleval aastal, pälvides sellega nii tarbijate, meedia kui ka kogu meelelahutustööstuse tähelepanu. Erinevalt konkureerivatest telerimudelitest on LG OLED telerid varustatud WRGB tehnoloogiaga, mille valge alampiksel võimaldab elavat ja realistlikku pilti. LG OLED teleri lai vaatamisnurk tagab hea pildikvaliteedi peaaegu igast vaatenurgast . Teleri ehituses on kasutatud Carbon Fiber-Reinforced Plastic (CFRP) materjali, et vähenda toote kaalu ja tugevdada ekraani.