LG tutvustab uue hinnaklassi nutitelefoni Optimus L4II

LG on täiustanud edukat L-seeriat kaasaegse disaini ja innovaatiliste tehnoloogiliste lahendustega. Optimus L4II (mudel: E440) on Optimus L3II nutitelefoni edasiarendus täiustatud stiili, kasutajamugavuse ja taskukohase hinnaga.

LG Optimus L4 II

Optimus L4II nutitelefoni unikaalne lisafunktsioon Guest Mode võimaldab kasutajatel sisestada eraldi salasõna külalistele, et tagada neile ligipääs valitud piltidele, videotele ja muule sisule. Kodunuppu valgustav Smart LED Lighting annab erinevates värvitoonides märku vastamata kõnedest, sõnumitest ning muudest teadetest.

Optimus L4II pakub uuendatud kasutajakogemust. Tänu vastupidavamale akule on Optimus L4II puhul võimalik nüüd kasutada ka QuickMemo rakendust Overlay režiimil, mis oli varem võimalik vaid LG kõrgema hinnaklassi nutitelefonides. Selle abil saavad kasutajad tõsta oma töö produktiivsust, tehes märkmeid läbipaistvale „märkmepaberile“, mille alt paistab välja ka alumine tasand. Nii pole tarvis ekraani kahe rakenduse vahel poolitada, vaid QuickMemo rakendust ja paljusid teisi on võimalik vaadata korraga täissuuruses.

Optimus L4II põhiomadused:

  • Operatsioonisüsteem: Android 4.1.2, Jelly Bean
  • Protsessor: 1 GHz, Single Core
  • Ekraan: 3,8-tolline IPS
  • Mälu: 4GB / 512 MB RAM
  • Kaamera: 3,0MP
  • Aku: 1,700mAh

Suurus: 112,5 x 64.7 x 11.9mm