LG CINEMA 3D Smart TV uusim mudel LA860V on nüüd saadaval ka Eestis

LG  teatas, et nende CINEMA 3D Smart TV seeria uusim mudel LG LA860V on nüüd jõudnud ka Eesti turule. Magic Remote teleripuldiga varustatud LG LA860V on kasutajasõbralik, võimaldades sisule nii lihtsat ligipääsu kui ka selle hõlpsat jagamist.

LG CINEMA 3D Smart TV

LG LA860V uuele Smart Home kasutajaliidesele kohaldatud Interest Card (eesti k: huvikaart) – spetsiaalne fail rakendustele ja muule sisule – võimaldab kerget ja kiiret ligipääsu uudistele ja ilmateatele. Sisumaterjali on palju ning Video-on-Demand (VoD) ja teised allikad (sh Megago.net, Delfi, Postimees) täiendavad seda pidevalt.

Laadides LG Cloud rakenduse kasutajakontole, võimaldab see ligipääsu kontol asuvatele videotele, piltidele ja muusikale. Kergesti installitav LG Cloud rakendus on saadaval Google Play keskkonnas ja see ühildub nii personaalarvuti kui Android nutitelefonidega. Peale selle seadistamist saavad kasutajad laadida sisu otse CINEMA 3D Smart TV-sse.

LG CINEMA 3D Smart TV

Uuendusliku disainiga Magic Remote teleripult muudab menüüs navigeerimis lihtsamaks. Hääljuhtimis- ja häälotsingutehnoloogia funktsioon Voice Mate on võimeline tuvastama loomulikku kõnevoogu1 ning pakub kasutajatele avardunud otsinguvõimalusi. Teleril on sisseehitatud Wifi ja arvukalt teisi ühenduse valikuid (sh Widi ja Miracast).

LG LA869V kõrget pildikvaliteeti võimaldavad uuendatud keskprotsessor (CPU) ja graafikaprotsessor (GPU), mis tagavad pildi teravuse ja loomulikud värvid. GPU kiirus on nüüdsest 300% võimsam, mis väljendub veatus pildikvaliteedis, täiustades mängimis- ja vaatamiskogemust.

LG Smarthome

Uusima telerimudeli sügavus on vaid 3 cm ja Magic Stand telerijalg, mille abil saab ekraani asendit redigeerida, tekitab illusiooni, justkui hõljuks ekraan õhus. LA860V on varustatud 3D prillidega, mis loovad 3D efekti ilma pildi väreluseta ning vasaku ja parema silma kujutist omavahel segamata.

LA860V CINEMA 3D Smart TV seeria mudelid on saadaval 42-, 47-, 55-, 60- ja 70-tollisena.

 

1Toetab inglise- ja vene keelt.