LG G2 tunnusmeloodiaks saab Viini poistekoori muusika

LG teatas, et nende uue lipulaeva G2 nutitelefonidesse laaditakse maailmakuulsa Viini poistekoori muusika. Koostöös kooriga töötati välja seeria unikaalseid meloodiaid, mis sisaldavad üheksat kõnehelinat ja viit meeldetuletuse märguheli.  Lisaks on telefoni lisatud Johann Sebastian Bach’i kuulus muusikapala Air on the G String.

Vienna Boys choir LG G2

Viini poistekoor on üks vanimaid ja kuulsamaid poistekoore kogu maailmas. See on olnud Austria sümboliks juba ligemale 500 aastat ja käesoleval ajal annab poistekoor  aastas ligi 300 kontserti enam kui poolele miljonile muusikanautlejale üle maailma. Koori liikmed valitakse peamiselt Austriast, kuid nende seas esineb ka teiste riikide esindajaid.

LG püüdlused loomaks sünergiat tehnoloogia ja inimese tunnetuse vahel ulatuvad 2006. aastasse, mil LG tegi koostööd Rootsi  a cappella grupiga The Real Group, et inimeerida inimhääli kasutades  telefonihelinaid. 2010. aastal lisas LG nutitelefonide muusikavalikusse Itaalia helilooja Ennio Morricone loodud orkestrimuusika.