LG lisab nutitelefonide tarvikute valikusse nutitaskud

LG teatas, et peagi tutvustatakse avalikkusele uusimale nutitelefonile LG G2 disainitud nutitaskute kollektsiooni, mis tuleb turule uue telefoniga samaaegselt. Nutitasku QuickWindowTM on uusim täiendus LG üha laienevale nutitelefonide tarvikute valikule, mis sisaldab juba nutitelefonide ümbriseid, kõrvaklappe ja kaasaskantavaid laadijaid.

LG G2 quickwindow

QuickWindowTM  kaanel asuv avaus võimaldab kasutajatel saada mitmekülgset informatsiooni ilma nutitasku klappi avamata. Kerge sõrmeliigutusega ilmub QuickWindowTM kasutajakogemus (UX) avausse, mida kasutajad saavad vaadata käigu pealt. Läbi QuickWindowTM avause on võimalik vaadata kella, ilmateadet, äratuskella, muusikamängijat, sissetulevaid kõnesid ja sõnumeid.

LG G2-le mõeldud QuickWindowTM nutitaskud tulevad müügile seitsmes eri värvitoonis – musta, valge, roosa, purpurpunase, sinise, mündirohelise ja kollasena. Nutitaskud tulevad turule samaaegselt uue telefoniga LG G2.