LG esimene Eco-Hybrid nutikas pesumasin-kuivati nüüd Eestis müügil

LG uus Eco-Hybrid pesumasin-kuivati S44A8YD on saadaval nüüd ka Eestis. Uus keskkonnasõbralikku elustiili järgivaid inimesi rõõmustav kodumasin säästab energiat, vett ja aega ning tagab samas ka paremad pesemistulemused. LG pesumasin-kuivati kasutab innovaatiline Eco-Hybrid tehnoloogiat ning selle kasutajad võivad valida tavapärase kuivatuse ning õhkkuivatussüsteemi (inglise keeles Air-drying) vahel.

ECO Hybrid Washing machine

Mõlemad kuivatusviisid järgivad A-energiasäästuklassile vastavaid standardeid, kuid võimas õhkkuivatussüsteem võimaldab kasutajal säästa lisaks tavaliste kuivatussüsteemidega võrreldes kuni 6900 liitrit vett aastas.  Lisaks on masinal innovaatiline Dual Ball Balancer ja Damping System, mis aitavad hoida pesu tasakaalus ning summutada pesumasina sisemise vibratsiooniga kaasnevat müra.

Eco-Hybrid pesumasin-kuivati on varustatud LG 6 Motion DD süsteemiga, mis paneb trumli pöörlema erinevatel kiirustel eri suundades. Kui tavalised pesumasinad suudavad tsentrifuugida vaid ühel moel, siis 6 Motion DD kasutab kuut erinevat liigutust, et tagada võimalikult laia valiku eri kangaste parim ja hoolikam pesu. Kanga säilimisele ning põhjalikule pesule aitab kaasa ka LG Inverter Direct Drive tehnoloogia.

Eco Hybrid Washing machine

Pesumasina ja kuivati mahutamine ühte tootesse on muutumas kodumasinate valmistamisel üha populaarsemaks, sest see lubab ka kitsamate tingimustega majapidamistes ruumi- ja rahasäästlikult parimat võimalikku pesemistulemust nautida. Seetõttu ootab LG uuele pesumasin-kuivatile suurt müügiedu.

Tehnilised andmed:

  • Eco-Hybrid tehnoloogia
  • Energiasäästlik (A+++ energiasäästuklass)
  • 6 Motion DD tehnoloogia
  • Uus Damping System
  • Smart DiagnosisTM ehk veadiagnoos nutitelefoniga
  • Suur puutetundlik LCD ekraan