LG laiendab ULTRA HD telerite koosseisu kahe uue mudeliga

Seoses suure huviga firma 84-tollise ULTRA HD teleri vastu teatas LG, et toob turgudele ka 55- ja 65-tollise ULTRA HD teleri – nii saab üha suurem hulk tarbijad nautida 4K tehnoloogia hüvesid. Esimesena tutvustati kahte LA9700 seeria ULTRA HD telerit Lõuna-Koreas kuu aega tagasi, kuid sel nädalal toodi need müügile USA-s, misjärel jõuavad telerid poodidesse üle maailma, seal hulgas Ühendkuningriikides, Venemaal ja Austraalias.

LG ULTRA HD TV

Uue LA9700 tooteseeria tavapärasest HD formaadist neli korda suurem ekraaniresolutsioon pakub uskumatut pildikvaliteeti. 55- ja 65-tollisel ULTRA HD teleril on 8,3 miljoni piksliga meeletult terav pilt. Tru-ULTRA HD Engine tarkvara abil on võimalik ülesskaleerida igat videoformaati ULTRA HD sarnase kvaliteedini, tagades maksimaalse pildi selguse. Lisaks on LG LA9700 mudelitel NANO FULL LED tagantvalgustus, mis muudab mustad toonid sügavamaks ja kujutise heleduse ja kontrastsuse ühtlaseks. LG In-Plane Switching (IPS) paneelidega pakub teler lisaks täpset värviväljendust kogu 178-kraadise vaatenurga ulatuses.

Mõlemal LA9700 mudelil on 4.1 kanaliga ruumilise heli süsteem, kuhu kuulub ka stiilne ettepoole suunatud Sliding Speaker kõlar. Kõlar toodab suurepärast keskmise ja kõrge sagedusega heli sõltumata sellest, kas see asub nähtaval või on peidetud. Teine võimalus on seadistada kõlar selliselt, et see telerit tööle pannes automaatselt välja tuleb ning teleri väljalülitumisel tagasi libiseb. Teleri taga asetsev võimas bassikõlar tagab tugevad madalad helid.

Disaini osas jätavad LA9700 ULTRA HD telerid meeldiva visuaalse mulje ja pakuvad kaasahaaravamat elamust tänu oma ülimalt kitsale ekraani servale, mis on osa LG CINEMA SCREEN kujundusest. LG intuitiivse Smart TV tarkvaraga pääseb kasutaja ligi erinevatele rakendustele, mängudele ja sisule üle kogu maailma. Suurepärane Magic Remote pult võimaldab telerit juhtida kõne, osutamise, rulliku ja viipamisega. Lisaks on SmartShare abil võimalik ühendada teleriga teisi seadmeid, mida võimaldavad Tag On (LG NFC tehnoloogial põhinev ühendumisviis), WiDi ja MiracastTM tugi, ning Now On funktsioon soovitab kasutajale sisu vastavalt tema telerivaatamise harjumustele ja eelnevatele ostudele.

LG uute 55- ja 65-tolliste ULTRA HD telerite erakordset 2D ja 3D pildikvaliteeti on tunnustanud kaks tuntud rahvusvahelist testimis- ja sertifitiseerimisinstituuti: Intertek ja Underwriters Laboratories (UL). Mõlema organisatsiooni hindamismeetodid on karmid ning ohtrate mõõdetavate parameetrite alla kuuluvad näiteks teleri vaatenurk, kontrastsuse ühtlus, värvi täpsus ja 3D suutlikkus.