LG toob turule uue Ultra HD formaati ülesskaleeriva 3D Blu-Ray mängija

LG teatas, et toob Baltikumis peagi müügile kõik-ühes 3D-videot võimaldava nutika Blu-Ray mängija BP730. Seadmel on lai valik multimeedia funktsioone, hulgaliselt ühendumisviise ja kiidetud Magic Remote süsteem, mis koos tagavad võimsa koduse meelelahutuskogemuse. BP730 pälvis oma silmapaistvate funktsioonide eest 2013. aasta Rahvusvahelise CES® Innovatsiooniauhinna.

LG Smart TV 3D Blu-Ray

BP730 pakub kasutajale laia valikut Smart TV võimalusi, mille kasutamine on LG Magic Remote ning elegantse LG Smart TV tarkvara abil intuitiivne. Magic Remote toimib nagu arvutihiir õhus: sellega saab osutada ning rullikuga kerida ja otsida. Kasutajad, kes eelistavad arvutiga sarnast juhtimist, saavad seadmega ühendada USB klaviatuuri ja hiire. BP730 kasutab kahetuumalist protsessorit, mis võimaldab kõik-ühes otsinguaknas mugavalt boonussisu ja rakendusi sirvida.

LG Smart TV 3D Blu-Ray

Kiire kahetuumalise protsessori abil jõuab kasutajani parem meelelahutuskogemus nii 3D Blu-Ray filme vaadates kui ka LG Smart TV multimeedia partneritega ühendudes. Lisaks suudab seade erinevat sisu Ultra HD telerite jaoks ülesskaleerida. LG Smart Share funktsiooni abil on igal kasutaja kodusesse võrku ühendatud seadmel asuv muusika, filmid ja fotod alati ja lihtsalt kättesaadavad. Samuti on BP730-l Miracasti tugi, mis võimaldab juhtmevabalt näidata teleris nutitelefonide ja teiste seadmete ekraanidel toimuvat.

Hilisõhtuse telerivaatamise jaoks on nutikal Blu-Ray mängijal olemas Private Sound Mode funktsioon, mis saadab vaadatava filmi heli otse vaataja nutitelefonisse. Nõnda kuuleb kasutaja selgelt kogu dialoogi ilma ülejäänud pereliikmeid segamata.

Ultra HD Up-scaling

Optilise ketta sisestamine ei käi BP730 puhul tavapärast laadiimisalust kasutades, vaid see sisestatakse kettapilusse. Seega on seadmel puhtam välimus ning väiksem laadimisalusega seotud mehhaaniliste rikete esinemise tõenäosus. Plastikust kest ning läikiv kate jätab peene mulje, mis on omane kallile metallist kestale. Puutetundlik juhtimine tagab veelgi viimistletuma mulje.

Tehnilised andmed:

 • LG Magic Remote pult
 • Dual-Core Cortex-A9
 • Adobe Flash ja HTML5 tugi
 • Puldi rakendus nutitelefonidele (Android ja iOS)
 • 3D / 2D Blu-ray / DVD / Media File Playback
 • Ultra HD (3,840 x 2,160) ülesskaleerimine
 • 2D to 3D konverteerimine
 • USB ühenduvus hiire ja klaviatuuri jaoks
 • Wi-Fi Direct
 • WiFi CERTIFIED MiracastTM (peegeldab nutitelefoni või tahvelarvuti sisu telerisse)
 • DLNA
 • Private Sound Mode (Teleri heli suunatud nutitelefoni ning samal ajal on teler helitu)