LG jätkab uue G-seeria nutitelefoni arendamisel koostööd Qualcommiga

LG teatas, et jätkab senist edukat koostööd Qualcomm Incorporated’i ning selle tütarettevõttega Qualcomm Technologies, Inc, mille tulemusel saab LG Optimus G järeltulija varustatud Qualcomm® Snapdragon™ 800 protsessoriga.

Qualcomm® Snapdragon™ 800 protsessoriga

Tööstuse kõige arenenuma mobiilse kiibikomplektiga varustatud uus LG G-seeria seade defineerib läbi suure jõudluse, rikka graafika ning hea aku efektiivsuse uuesti nutitelefoni kogemuse. Maksimaliseerides ribalaiuse spektrit, suurendamaks andmeside kiiruseid ning vähendada latentsust, on Snapdragon 800 protsessor disainitud veelgi kiirema LTE pakkumiseks.

„Astume selle võimsa kombinatsiooniga LG peamistest nutitelefonitehnoloogiatest ning Qualcomm Snapdragon 800 protsessorist märkimisväärse sammu mobiilses kogemuses edasi,” ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Dr. Jong-seok Park. „Selle koostöö tulemusest saab paljuski tööstuse parim nutitelefon, mille järgi hakatakse mõõtma kõiki teisi seadmeid.“

„Meil on hea meel, et koostöö LG-ga jätkub,“ ütles firma Qualcomm Technologies, Inc. asepresident ning Qualcomm’i mobiili- ja arvutivaldkonna kaasesimees Murthy Renduchintala. „Uus ning oma klassi parim Qualcomm Snapdragon 800 protsessor on terve uue G-seeria platvormiga täielikult kohandatud ja kompaktselt integreeritud. See pakub kiiret veebilehitsemist, suurepärast graafikat, sujuvat ühenduvust ning võrreldamatut multimeediakogemust.”

Pakkudes kuni 75% paremat jõudlust kui Qualcomm Snapdragon S4 Pro protsessor hõlmab Snapdragon 800 protsessor endas mitmeid tööstuse juhtivaid tehnoloogiaid:

  • Suuremad kiirused Krait 400 protsessoriga nelikkonfiguratsioonis, pakkumaks paremat andmetöötlust ning ühenduse jõudlust;
  • Täiustatud aSMP (asünkroonne sümmeetriline multiprotsessimine) arhitektuur dünaamilise jõudluse kaugseire ja tippjõudluse kontrolli jaoks tuuma kohta ning paremaks muudetud aku eluea tarvis, kasutamata spetsiaalseid tuumasid;
  • Täielikult integreeritud ühenduvus laia valiku ühendusvõimalustega, sh 4G LTE Advanced Carrier Aggregation;
  • Uus Adreno™ 330 GPU pakub rakenduste töötlemisel senisest Adreno 320 GPU’st rohkem kui kaks korda paremat jõudlust;
  • Video jäädvustamine, taasesitus ja Ultra HD formaadis displei, neli korda suurem tihedus kui 1080p HD;
  • HD mitmekanaliline heli koos DTS-HD-ga ja Dolby Digital Plus, toetades suuremaid ekraani resolutsioone kuni 2560 x 2048 pikslit ning Miracast 1080p HD;
  • Qualcomm IZat asukohatehnoloogia, lisandiks GNSS täpsema navigatsiooni- ja asukoha määramise teenuste jaoks.