LG Cloud pilveteenus nüüd saadaval ka Eestis

LG teatas, et hiljuti turule paisatud pilveteenus LG Cloud on nüüd saadaval koos kohalikus keeles liidesega ka kõigis Balti riikides. LG Cloud võimaldab sisumaterjali otse pilvest LG CINEMA 3D Smart TV nutitelerisse alla laadida ning mugavalt videoid, muusikat ja muid meelelahutuslikke elemente arvutite, nutitelefonide ja nutitelerite vahel sünkroniseerida.

LG Cloud

LG Cloud rakendus tagab ligipääsu kõigile videotele, fotodele ja muusikale, mille kasutaja on enda kausta üles laadinud, ilma, et ta peaks raiskama aega sisumaterjali allalaadimisele või käsitsi ümbertõstmisele.

Rakendus on saadaval Google Play poes ning ühildub LG CINEMA 3D Smart TV telerite, LG arvutite ja Android nutitelefonidega. Pärast kiiret ülesseadmist saavad kasutajad oma CINEMA 3D Smart telerites vaadata kuni 5GB mahus sisumaterjali. LG Cloud pilvesse on võimalik faile üles laadida kas arvuti, veebilehe või nutiseadme kaudu.

LG Cloud

LG Cloud rakendus oskab N-Screen abil videoid, muusikat ja pilte mobiiltelefonile sobivasse formaati konverteerida. Samuti sünkroniseerib see pilve faile erinevate seadmete vahel – näiteks võib kasutaja oma video nutitelefonis pausile panna ning seda edasi vaadata hoopis LG Smart TV telerist, mis näitab seda just pausile pandud momendist. Samuti on LG Cloud rakenduse abil võimalik vaadata samal ajal pilve salvestatud fotosid ning kuulata pilve salvestatud muusikat.